ja neviem, cim to je, ze ma vsetci neznasaju...teda, nie vsetci, ale jeden chalan, od ktoreho by som chcela presny opak...Preco to robi???
Ja som mu neublizila, nic som mu nespravila, a on ma stale uraza a neda mi pokoj. Dnes mi dokonca roztrhal zosit, do ktoreho pisem svoju knihu! Ja viem, ze vas netrapia moje ,,citove vylevy" ale ja uz fakt newem, ze co som mu urobila...ozaaaaaj, mam na vas otazku:

Ze je pesnicka ,,your love is a lie" od simple plan uuuuplne super???


Ok, skusim byt menej negativisticka a tak, hm..:S viem, co si o mne asi mysliite, ale co uz??????? ze daka emacka a tak...ale idem upravit profil, lebo emacka som nikdy NEBOLA, iba som si to namyslala. Pocuvaj obycajny punk-rock, alternativny rocka a pop-punk a fakt si myslite, co chcete ale My Chemical Romance NIE JE emo!!!

That´s all!!

(som trapka???? )

(asi hej)

(ale nudim sa, bo nemozem na pokec)

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
blackknight  23. 6. 2008 14:31
Ako snazim sa premoct, zatinam zuby, ale neda sa mi a musim zareagovat...



Tie "problemy" ktore tu riesis sa nehodia ako tema blogu. Posobia dost plytko a okrem toho riesis viac veci na raz, takze este aj chaoticky. Necudujem sa, ze ti nikto nereaguje, kazdy normalnejsi clovek to musi po prvych 3 vetach vypnut a co najrychlesie vyhnat z hlavy



Skus sa nad tym zamysliet, blogy by mali byt o niecom inom ...
 fotka
plumcek  23. 6. 2008 15:45
Ja som to nevypla, nemam pocit ze si EMO a aj ked blog nemal prave hlboku pointu, lepsie ako pisat basnicky bezpointoveho charakteru! Je to ALL RIGHT
 fotka
kolibriceq  23. 6. 2008 16:18
jj, nie vždy všetko vyjde a ak nemáš chuť písať dlhé úvahy, nevadí (aj keď fakt je to dosť chaotičné)..a čo sa týka toho či si alebo nie si emo..nie je to jedno? Napíš viac o chalanovi (A)
 fotka
pawlo  23. 6. 2008 16:53
Fúha - nejako je toho na mňa veľa - nebolo by zlé si ujasniť niektoré veci.
Napíš svoj komentár