Tento blog bude krátky, ale ja som sa aspoň dneska pobavila

Štátna Nemocnica, Bratislava

A je to tu. Deň vyšetrenia nevlastnej mamky. Šla som s ňou do štátnej nemocnice, ale nevedela som, že sa to skončí pekne.

Lekár vyšiel von, keď nevlastná mama bola na odbere krvi v "pokusnom" laboratóriu. Pokusný zajačik, čo iné povedať. Lekár vyšiel a pozrel sa na mňa.
,,Ste tu s pani Zuzanou?" prikývla som k súhlasu. ,,Dcéra?"
,,Nevlastná" no lekár zle počul. Usmial sa a podal mi nejaké papiere.
,,Takže, pani nevesta... Tu sú nejaké papiere, ktoré by som od nej potreboval vyplniť." Ja s otvorenými ústami na neho čumím, či sa nezrazil s koňom, vyzerám na nevestu?! ,,Mama... Či, prepáčte, svokra, keď príde z laboratória, nech to vyplní, ja idem na poradu. A poďte do vnútra, tam si sadnete" Stále som bola vypleštená z toho, čo mi povedal. Vraj nevesta. Ešte sa mi aj zakrútila hlava.
Mám 15. A pokladajú ma za nevestu? Fííha, vyzerám asi staro

Dobre. Vyšli sme z ambulancie, doktor ešte zobral nevlastnú mamu niekam po chodbe a došla druhá lekárka a začala sa na niečo pýtať. Mala tam mať jedného pacienta. Ešte pred tým sa druhý lekár oproti sťažoval na nejaké dve "hysterické kravy", ktoré došli len na to, aby mu dali výpoveď. Chudáčik. A medzi tým vyšla sestrička, ktorá sa rozprávala s tou lekárkou, ktorá zháňala svoju pacientku. A pozrela sa na mňa.
,,Mali sme tu dve pacientky, neviem, kde sú... Aha, veď jedna sedí tuto!" a ukázala na mňa. A ja hneď dusenie smiechu a pokrútenie hlavou, čo vôbec nepochodilo, lebo som bola skoro vyrehotaná. ja som došla len ako doprovod!

Čiže za jeden deň sa zo mňa stala pacientka aj nevesta zároveň. Super deň

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
siss  16. 5. 2008 12:10
šak čo budeš

ja som bola minule s fotrom a jedna teta mi povedala PANI!!!!
 fotka
pucikzlaty  16. 5. 2008 12:32
dali ti=D Ale čo, pohoda Lepšie ako keď sa budú tvojej mamy, keď už budeš dávno povýške pýtať že kam ideš na strednú=D alebo v buse či chceš polovičný, ako mojej kamošky
 fotka
bobomir  16. 5. 2008 13:13
s naším zdravotníctvom to ide dole vodou
 fotka
zuzanka17  16. 5. 2008 13:18
2., to poznám, aj mojej maminy sa pýtali kam idem na strednú, keď som si podávala prihlášky na výšku.. alebo jeden chalan, nejaký anketár či čo to bolo, keď som mu povedala že chodím do NR, sa ma opýtal či nebola stredná škola aj v mojom meste, prečo tak ďalek .. alebo najnovšie mi jedna baba písala že mi drží palce na maturách.. a ja pritom ani neviem na akú skúšku sa mám od "radosti" učiť skôr
 fotka
yolis  16. 5. 2008 15:57
No slečna neveta..podme domov treba poprať a muža obriadiť!!!
 fotka
endre-silentname  17. 5. 2008 14:09
Tak to si veru dopadla Rijka moja. ... ale čo už no?
Napíš svoj komentár