V rádiu pustili tú pesničku. Kolega s ktorým sme počúvali, zdvihol hlavu od práce. Chvíľu počúval a pokyvkával hlavou. "Staršia ,ale stále dobrá. Daj to hlasnejšie." Pokýval som hlavou na znak súhlasu a pridal hlasitosť na rádiu. Potom som sa zdvihol a vypadol som na záchod.

Nepotreboval som ísť na toaletu. No vždy ,keď počujem tú pesničku príde mi zle. Je to taký pocit trápna , prázdnoty a zhnusenia. Nič fyzické ,občas však mám pocit že je to ako keď človeka napne na dávenie. A potom ostane ten pocit ,že niečo nie je v žalúdku tak ako má byť.

Neznášam ju od jednej disky. Bol som ,ešte zasran. Malo to byť moje prvé akože rande. Akože rande preto ,lebo sme sa s ňou nijak nedohodli. Vlastne mi len povedala ,že tam bude ,aby som prišiel. A ja som prišiel aj s kamošmi.
Našiel som si ju. Chvíľu sme sa rozprávali ,chvíľu tancovali a dosť sme toho popili. Bolo mi skvele. A viem ,že aj jej. Sľuboval som si od toho viac.

Tancovali sme spolu ,keď prišiel najlepší kamarát a popýtal ju do tanca. A tak som mu ju prenechal a išiel kúpiť niečo na pitie. Pri bare som pobudol dosť dlho. A keď som sa vracal s pivom a dvoma vodkami hrala tá pieseň. Keď som ich zbadal na parkete niečo sa vo mne zlomilo. Bolo to ako ,keď celou silou jebnete porcelánovú misu na sklenený stolík ,kde je zozprestretý porcelánový servis. Z poriadku chaos. Oni sa proste bozkávali.

Vtedy som pocítil prvý krát ten pocit. Prázdnota ,trápnosť a zhnusenie. Vybehol som von pred podnik ,zatiahol to za roh do tmy a poriadne ma naplo. Myslel som ,že všetko čo som vypil pôjde von. No všetko ostalo na svojom mieste. Len pocit nadvihnutého žalúdku ostal. Chvíľu som sa ticho zlostil. Vypil som aj tie vodky a pivo. Potom som sa tváril ,že sa nič nestalo. Aj ,keď to vo mne riadne vŕzgalo.

Teraz ,keď na to spomínam musím sa pousmiať. Klape im to odvtedy a je to ich obľúbená pieseň. Nehnevám sa na nich ,zostali sme najlepší kamaráti. Len keď počujem tú skurvenú pesničku je to akési nanič.

 Blog
Komentuj
 fotka
affectionner  23. 2. 2010 19:57
bad luck quy...
 fotka
lilluska228  23. 2. 2010 20:02
Aká pieseň?
 fotka
rebell  23. 2. 2010 20:13
@lilluska228 To je len vymyslený príbeh. Tak je jedno aká to je pieseň.
 fotka
marjy77  30. 3. 2010 20:34
Vinislení ? (vidno)
 fotka
zizisko  29. 12. 2010 10:36
Smutné,pekné
Napíš svoj komentár