Dnes mám jubileum. Vlastne nie ja ,ale môj účet. Kde?? No predsa tu. Niežeby som sa chválil (Áno chválim sa tým a som s toho úplne vedľa.). Pretože je to jediný účet ,ktorý mám tak dlho.
Na pokeci som za túto dobu vystriedal štyri. Pre moju neschopnosť zapamätať si heslo. No na tento účet som ho nezabudol. A to aj napriek tomu ,že som strávil rok aj sedem mesiacov v Česku ,bez prístupu na internet.
Ako ja ,aj tento portál prešiel rôznymi zmenami. Pamätám ,na časy ,keď Birdz bol ešte len časák. A ja som sa zubil od ucha k uchu na Milotiných štipľavých príbehoch s kamarátom v škole na hodine informatiky.
A potom sa sem ,zrazu dalo aj registrovať. Prvý nick aj heslo je už zabudnuté. Až na vysokej škole som sa sem zaregistroval druhý krát. Pretože tento portál ma nadchol. Bol totálne odlišný od pokecu. A som rád ,že taký ostal až do dnes.
Na začiatku tu boli blogy ,diskusie a pár článkov. No funkcie sa rozrástli ,a aj osadenstvo sa zmenilo. Hodnotím pozitívne ,že je tu viac používaťeľov ,aj keď tým zanikla tá malá komunita ,ktorá tu bola. Chýba mi len kresťanský flamewar ,ktorý tu istý čas fungoval. Ale to len z nostalgie.
Pamätám ,keď sem pribudli ankety. Nenávidel som ich. A odmietal som v nich hlasovať. No zvykol som si.

Tak ďakujem @tomasovi ,že založil tento portál. Dodnes pre mňa dosť znamená.
Do budúcnosti dúfam ,že sa to tu vyladí a všetko bude fungovať ,tak ako má.
Že sa sem starí používatelia budú vracať ,rozhodnutý nezabudnúť heslo. A nový si sem nájdu cestu.
A aj ,keď o tom pochybujem ,chcel by som sa tu ohlásiť aj o ďalších 500 ,či 1000 dní.

 Blog
Komentuj
 fotka
millie  2. 4. 2010 13:43
Tu sa toho zmenilo strašne veľa a nemyslím, že len k dobrému, možno by bolo treba chodiť častejšie.
 fotka
zizisko  28. 12. 2010 21:38
Veľmi pekne si to napísal
Napíš svoj komentár