Hádali sa a odrazu sa v opojení hádky ocitli zoči-voči, delili ich len centimetre, dýchali ten istý vzduch. Dotkol sa jej ramena a nej prešiel mráz po chrbte. Pozeral jej hlbolo do očí a chcel v nich nájsť odpoveď, povolenie. Ale nemala odvahu mu nič naznačiť. A ani nemohla. Pritiahol si ju bližšie, až sa im takmer dotýkali pery. Hladil ju po chrbte a ona nevedela, či ju zalieva horúčava alebo striasa mráz. Ležala tak blízko pri ňom a nebola schopná urobiť nič. Bola úplne stuhnutá, či zypnotizovaná, prekvapená. „Nech už dokelu niečo spraví“, myslela si… Keď sa pritiahol ešte bližšie vedela, čo bude nasledovať.

Ich pery sa dotkli. Posločilo jej srdce a mala taký zvláštny pocit v žalúdku. Presne tak, ako jej skáče vždy, keď si na to spomenie.

Ak by stáli podlamovali by sa jej kolená, ale za nič na svete by sa nevymanila z jeho objatia. Bola by rozhodnutá stáť pevne na vlastných nohách aj keby čo bolo… Objala ho tuhšie. …Pre istotu

Bozkával ju nežne, a pritom tak dôrazne. Nechcela aby to niekedy skončilo. Keby skončil, keby sa od nej odtiahol, čo i len na milimeter, …vlastne si ani nevedela predstaviť, čo by urobila, ale hlavou jej vírili vražedné myšlienky. Jeho ruky sa vnárali do jej vlasov, hladili chrbát, zadok a jej vzlyky mu naznačovali, že môže pokračovať. Nechápala, čo sa deje ani ako to začalo. Predtým by si myslela, že on je tá najlepšia a zároveň aj najhoršia voľba. Teraz to bol len on, jediný po kom túžila. Nemala silu na odpor. Nechcela odporovať. Chcela aby pokračoval. Celú ju pohltil. Užívala si ho, to aký je ňou nadšený, jeho bozky na jej krku a vlastne celého neho. Jej sen. Konečne bol jej a myslel len na ňu. Tlkot srdca. V pozadí rádio. Ani nevedela ako dlho to trvalo. Zaspali ruka v ruke. Jedinečná noc.



Mysleli si, že majú na všetko ešte veľa času, no opak bol pravdou...




Vedzte, že nič netreba zbytočne odkladať. Prítomnosť je dar. Neberte ju ako samozrejmosť.
Klišé, ale čo už.


Poznámka: Inšpirácia- Alicia Keys- Like You'll Never See Me Again
„........So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you’ll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you’ll love me
Love me like you’ll never see me again.......“

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  30. 4. 2008 00:44
Krásny príbeh...fňuk...
 fotka
hippieelba  30. 4. 2008 03:26
krasne a pravdive
 fotka
tinka246  30. 4. 2008 07:58
je ot nadherne
 fotka
gaaragirl  30. 4. 2008 08:11
Veľmi pekné :-d len tak ďalej a to od A•icie keys si pozriem
Napíš svoj komentár