Tento blog podlieha prísnym autorským právam autorského subjektu SSVU (Slovenský sexuologicko-vedecký ústav) a jeho šírenie bez písomného súhlasu zverejňovatela je trestné.

Internetom sa množia diskusie a fóra s predmetom v zvedavých otázkach mládežníkov ako zbaliť osobu opačného pohlavia - nakoľko 85 % týchto všetkých otázok sa nachádza práve na bridzi - rozhodli sme sa, že budeme tento problém riešiť vedecky. Na paškál sme si však nevzali presný technologický postup "Ako osobu zbaliť", ale zamerali sme sa na problém , kt. nastane, keď osobu opačného pohlavia zbalíme a teda: "Ako si osobu udržať a ako zabrániť podvádzaniu" Výsledky nášho výskume sme zhrnuli do niekoľkých bodov a snažili sme sa ich zverejniť prijateľným, nie príliš odborným termínom tak, aby ich pochopil aj čitatelia pod 15 rokov a zároveň starší ako 3 roky, prípadne jedinci s mierne pokročilým až pokročilým stupňom mentálnej retardície, , kt. tvoria 70% postihnutých týchto problémom.

Toto je prvá zverejnená čast nášho výskumu - nakoľko sa jedná o veľmi zdĺhavý a rozsiahly projekt, predstavíme dnes len dva základné body!

Dnes sa zameriame zväčša na sféru záujmu väčšiny mužov, teda ženské pohlavie. Zajo ty to teda čítať nemusíš ( )
Dovolili sme si rozbehnúť anketu v rámci nášho výskumu - pýtali sme sa prísluníčok (niekedy) nežného pohlavia, aké podmienky by mal splnať ich ideálny partner. výsledky boli nemenej zaujímavé:
30% respondentov odpovedalo: Partner by ma mal milovať, stačí mi láska
20% respondentov odpovedalo artner by ma mal ľúbiť, mal by byť bohatý, teda by ma mal hmotne aj nehmotne zabezpečiť.
45% respondentov odpovedalo artner by sa nemal stotožňovať s mužským pohlavným orgánom na päť písmen, teda inak nelichotivo povedané by nemal byť k*k*t
5% transvestitov odpovedalo: Partner by mal byť bisexuál

Z tohto prieskumu nám vyplynulo, že polovica opýtaných dievčat očakáva od partnera čistú lásku, menšia polovica je o niečo skromnejšia a stačí im ak partner nebude príslušníkom tzv. živočíšneho druhu homo kokotus, a ako najnáročnejšií sa ukázali transvestiti a nedorobene neženy od prírody, ktoré okrem lásky a peňazí očakávajú, že ich partnerovi nebude pri spoločných intímnych nežnostiach prekážať, že sa nebudú môcť venovať hĺbkovej analýze, ale skôr analýze vrásnenia.

A) Najjednoduchšie si teda dievča udržíte ak nebudete príslušníkom čeľade jeboidnej a v živ. druhu z lat. homo kokotus a zahrniete ju láskou. Avšak pozor! Definícia a prejavy lásky neznamenajú len suché ľúbim ťa vyslovené v pravidelných intervaloch 3x do týždňa, ale aj velebenie jej úžastnosti, zahrnutie komplimentmi, pohľad venovaný len vašej polovičke a pod. Všetky tieto aspekty sú síce pre nežnejšie pohlavie lichotivé a utvrduzjúce v láske, avšak pre muža znamenajú prechod do defenzívy. Preto je potrebné dôkladne zvážiť akýkoľvek postup. Ak sa však rozhodnete pre odhodenie rúcha (POMYSELNEHO KU**A!!) a odhalenie svojich citov, dáte priestor emóciám, nečakajte, že vám vaša milá automaticky rozkročí nohy, ak ju milujete necháte tomu volný priebeh. Práve tlačenie na pílu je častou príčinou krachu vzťahov - ak sa však rozhodnete tlačiť na pílu a prahnete po pratnerke, kt. sa nebráni pohlavnému styku, čítajte prosim bod B - je pre vás ako stvorený.

Čeľaď jeboidná je u ľudskej populácie veľmi výrazným zoskupením, kde okrem už spomínaného živ. druhu homo kokotus zaraďujeme aj praktikantov sado maso z lat. drbulus drsnus sexualis, fetišistov exkrementus sexualis , zoofilov sexuchtivus animalis, nekrofilovsexualis studenus/ sexualis nekrvnoobehus ale aj príslušníčky nežného pohlavia. Významým druhom v tejto čeľadi je z lat. decolus jebus curtizanis - v Slovenčine nepoznáme odborný preklad tohoto termínu, preto vo vedeckej spolčnosti využívame termín latinský, avšak môžeme ho preložiť ako " mladé prostitútky". Ide zväčša o dievčatá, kt. dovršili vek 15 rokov a začali štúdium na strednej škole. Vekové začlenie je 15 - 17 rokov, u mentálne spomalených jedincov sa môže vrchná veková hranica posunúť o dva až 4 roky. Pri extrémne vyspelých a snaživých jedincov sa môže posunúť spodná hranica zhruba o jeden rok. Títo jedinci majú značne skreslené vnímanie a hľadajú si svojho "zlého chlapca", prípadne chlapca s modrými očami a blond vlasmi, v tých najhorších prípadoch a najvyšších stupňoch mentálnej debility hľadajú aj svojho Justina Biebera. Títo jedinci holdujú alkoholu, stotožňujú sa so všetkým čo je frajerina a nakoniec aj tak často končia vo vzťahu so štrbavým, rapavým, pupkatým alebo uschnutým feťákom (homo kokotus) - prípadne tu potom máme mladistvé mamičky. Ideálnym riešením by bolo izolovanie tejto vrstvy . prísluľníkov čeľade jeboidnej a spájanie sa len dvoch živ. druhov a to homo kokotus + decolus jebulus curtizanis . Ak teda túžite po takomto type dievčiny a nieste prirodzene stavaný na začlenenie do skupiny homo kokotusov, nepchajte sem vaše zvedavé prsty ani rypák ani iné časti svojho tela, inak sa môže jednať o vašu záhubu. Ak ste odhodlaný homo kokotus je tu však veľká šanca na pohlavný styk alebo minimálne orálne uspokojenie. Zdatné jedince majú obzvlášť veľké šance na úspech.

Predstavili sme v tomto texte dva základne body nášho výskumu - tento stále prebieha a čoskoro zverejníme aj naše ďalšie, dúfajme, že už konkrétnejšie poznatky.

Vyrobil SSVU v roku 2012. Všetky práva vyhradené..

 Blog
Komentuj
 fotka
flemi  21. 4. 2012 19:15
kúl...hlavne to, že dakto pod 50 rokov vie, čo je to kurtizána
 fotka
ameryka  21. 4. 2012 20:06
podľa mňa je to super napísané
 fotka
obsadiliminick  21. 4. 2012 22:38
Ďakujem, určite sem ešte dopíšem pokračovanie. Musel som prispieť nejakym citovym vylevom
 fotka
obsadiliminick  21. 4. 2012 22:39
@flemi musel som udržať určitý štandard, ak to mládež nevie tak si to snád vygoogli Dikes
 fotka
motovidlo323  11. 5. 2020 16:39
Kedy bude pokračko? Čekujem to tu odvtedy každý deň a nechcem som robiť nátlak, aby som ťa neznervóznil, ale už aj môj pohár trpezlivosti pretiekol
Napíš svoj komentár