Moja časť


Uf. DNES bol ale hrozný deň. Teda, ešte stále je. Stojíme uprostred vlkolakov, upírov, ktorí sa nás snažia zabiť, hlavným dôvodom je Miley. Miley sa až natoľko rozčúlila, že sa začala premienať. Zrazu pred nami stála ako dvoj či trojmetrový vlk, ktorý vrčal na každú stranu. Tá nová rodina, teda upíry nám prišli na pomoc. Bolo ich dokopy sedem a plus ešte jeden vlkolak, tuším menom Jacob.
A viete čo bolo asi najhoršie na tomto dni???... zamilovala som sa do Jareda, to je ten vlk, ktorý pred dňom na mňa skočil. A viete, čo som zistila???... po boji nás vlkolaci pozvali k sebe. S Jaredom sme sa vytratili prejsť a tam mi vyznal lásku. Povedal, že ma miluje, ale nestačí to kvôli tomu, že sa ku mne nepripútal.

To by som ešte prekusla, ale keď sme sa vrátili naspäť, vyznávanie lásky bolo preč. Hneď ako uvidel moju sestru. BUM! Pripútal sa. V tom momente, moje mŕtve srdce sa rozpadlo na kúsky. Ušľa som z tade a utekala niekam preč, ďaleko od všetkých. Neviem na čo som niekomu vôbec pomáhala alebo ho poslúchala. Vlastná sestra ma zradila, Miley, aká taká nová kamarátka sa premenila na vlkolaka, to znamená, že s našim priateľstvom je aký taký koniec.

Je večer, obloha jasná, vietor nefúka. Les je pokojný. Skvelá noc na premýšľanie, možno na pár dní zmiznem, alebo sa pomstím... Nie! Ani jeden nápad sa mi nepozdával. Tak som si smutne sadla na zem a zadumane pozorovala mesiac. Bože, prečo sa ľutujem, prečo sa hnevám. Ani jeden za to nemôže. Aj tak by sme nemohli byť spolu, aj keby sme boli spolu, mohol by to byť niekto iný, kto by mi ho zobral. Musím sa vrátiť usmievať sa a robiť sa, že mne nič nie je. Keď som sa konečne postavila, usmiala som sa a utekala naspäť. Ale úsmev mi hneď na tvári zamrzol keď som uvidela ako sa muchlujú Fuj! Dala som si ruku pred tvár a tak išla do chatky kde sú všetci. Vošla som do miestnosti a cítila tie psyská. Ále smrdeli... ZRAKOM som ukotvila na upíroch. Ale najviac ma zaujal človek, ktorého objímal upír. Upír a človek???... HA - ha. Zasmiala som sa a všetci pozreli na mňa. Nikdy by som to nepovedala, že upír, ktorý sa živý krvou bude mať družku človeka. Podišla som k tej dievčine a pokojne natiahla ruku, že si s ňou podám ruku. Sedem upírov, kontrolovalo každý môj pohyb.

,,Som Tisha," predstavila som sa. Pozrela sa na mňa a usmiala. Mala dlhé hnedé vlasy a krásne oči farby čokolády. Na človeka bola krásna. Chytila moju ruku a potriasla ňou.
,,Bella, teší ma," odpovedala a potom ma pustila.
,,Aj mňa teší, ehmm... vy ste?" nechala som otázku vo vzdcuhu. Ujal sa otázky ten chlapec s bronzovými vlasmi.

,,Sme Cullenovci, ten klan čo tu býva," šepol. Premerala som si ho a on pod mojim pohľadom znervóznel.
,,OK, tak ma teší, chcem sa vás spýtať, že kde môžeme loviť?" svoj pohľad som upriamila na vodcu klanu a usmiala sa.

,,Môžte loviť kde chcete, teda ak ľudí..." prerušila som ho.
,,Ľudi nelovíme," zasmiala som sa, otočila a pustila sa smer domov. Ale predtým som sa pozrela na Miley, ktorá bola celá vzrušená nad rozhovorom, čo prináša život vlkolaka. Mňa si ani nevšimla. No čo už.

,,Ahojte, ďakujem, sestre prosím odkážte, že sa nemusí ponáhlať," kyslo som sa zatvárila keď som si predstavila čo môžu spolu robiť. Striasla som sa a rozbehla do lesa. To bolo čudné, teda ja som bola čudná. Ty kks, asi som sa zbláznila. Keď som už bola na našom pozemku, vybrala som si kľúče a odomkla dom. Viem, že sme ubytovaní v hoteli, ale teraz tam nikto nebude, tak na čo byť sama v hoteli keď môžem si robiť čo len chcem doma. Zapla som si telku a rozmýšľala nad otcom, nad svojou budúcnosťou...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár