povedali mi, že ak nemám potrebu hrať "ľúbim ťa" "ja teba viac" "nie, ja teba viac", a dookola, som pragmatička a neberiem lásku tak, ako je. Lenže ja som zaľúbená, hlboko, a aj napriek tomu nemám chuť na takéto veci. On vie, že ho ľúbim viac ako som kedy koho takouto láskou ľúbila. Ja viem, že ma ľúbi. Prečo by sme z toho mali urobiť súťaž? (Viem, že to nemá význam súťaže, ale proste mi to príde strašne detinské a naivné, a tak trochu sa mi z toho chce grcať, a jedna z mojich obľúbených pasáži seriálu Friends je keď sa Ross a jeho priateľka dohadujú, kto prvý zloží, a Rachel vezme telefón a položí za nich, milujem to .)

takisto mi povedali, že som, v tej láske príliš rozumná, a že ho príliš ospravedlňujem bez toho, aby som sa na nejaké ospravedlnenie pýtala jeho. Že z niektorých vecí, ktoré urobil, by ony boli dávno na sračky, a ja som v podstate v pohode. No dobre, tak mi aspoň zase raz bolo potvrdené, že viem fejkovať. Nebola som z toho v pohode, a bolo mi dosť zle, lenže som sa naučila riešiť svoje problémy sama. Niežeby som nikdy nič zlé nespomenula, kamarátky vždy vedia, čo sa deje, lenže sa popri tom nezosypem, nevolám do nebies bijúc sa do pŕs a ani neplačem do vankúša, kým nezaspím od zúfalstva. Tieto štádiá som si prešla pri horších veciach ako je nedokonalé správanie priateľa.

milujem ho. Neviem, či je ready milovať ma, lebo bol dosť dlho vo vzťahu, bolo to už dávnejšie, ale nevie a nechce ju dať preč z hlavy a ja s tým nemám prečo a ako bojovať, lebo to je minulosť a mňa sa to netýka. Nehovorí mi o nej, neporovnáva nás, ale viem, že na ňu nezabudol a viem, že ani nikdy nezabudne. Keby zabudol, dokázal by tým akurát, že je krutý. Som rada, že nie je. A viem, že ma ľúbi, naozaj. A verím aj tomu, že to bude rásť a rásť a raz budem ako ona. Budem pre neho toľko ako ona.

nie som vo svojej láske naivná a som na to hrdá. Lenže sa občas desím, že je v tom priveľa rozumu, a keď som minule čítala jeden blog, došlo mi, že nechcem, aby si na mňa spomenul pri texte "priveľa rozumu je v tejto láske, mala si povedať bud iba môj". Lebo predsa, je to chlap, a neviem, či mu z mojich zaľúbených pohľadov dojde, že mi má v očiach čítať, že chcem, aby bol len a iba môj. Tak mu to musím povedať.

viem, že láska je krásna a naozaj ju takú s ním zažívam. Lenže viem aj to, že vzťah treba budovať, a nerobiť z maličkostí veľké veci a občas sa cez niečo preniesť. Neviem, či je pre mňa ten dokonalý, lebo sme spolu už zažili nedokonalosti, lenže to nemusí nič znamenať. Viem, že s ním chcem byť. A budem. A nevzdám to preto, lebo nemám chuť nikdy mu nezložiť. Nie je predsa milionár, aby sme sa desať minút dohadovali, kto komu zloží.

 Blog
Komentuj
 fotka
meredithgrey  16. 9. 2011 22:33
..myslím, že to nie je ani súťaž, či budeš viac ako ona niekedy, alebo toľko ako ona. že to iné bolo vtedy a teraz je to iné s tebou. podstatné je, že cítiš, že ta lubi a ze vies, ze ty lubis jeho. a velmi pekný blog.
 fotka
eveve  16. 9. 2011 22:43
"Lebo predsa, je to chlap, a neviem, či mu z mojich zaľúbených pohľadov dojde, že mi má v očiach čítať, že chcem, aby bol len a iba môj. Tak mu to musím povedať. " idem sa tým riadiť
 fotka
nepodstatne  16. 9. 2011 22:52
@meredithgrey ďakujem , a áno, asi by som sa mala sústrediť na to, aby ma miloval pre mňa, nemala by som ju chcieť nahradiť, vziať jej miesto...
 fotka
nepodstatne  16. 9. 2011 22:53
@eveve good luck
 fotka
meredithgrey  16. 9. 2011 23:02
mám tu taký blog z včerajšej noci..možno to aj on má tak. a možno sa mýlim. stále je hlavné, že Ťa Ľúbi!
 fotka
erika178  17. 9. 2011 13:26
Ten nadpis sa mi riadne páči !
 fotka
anzu  17. 9. 2011 22:17
Pekný blog. A tiež neviem, prečo je dôkazom lásky, či predlžuješ telefonát, alebo nie
 fotka
indifferentgirl  17. 9. 2011 22:44
Strašne pekný blog. A raz chcem byť taká ako ty, a nech je tam aj priveľa rozumu!
 fotka
nepodstatne  17. 9. 2011 22:49
@indifferentgirl ďakujem , a byť taká ako ja? Prečo?
10 
 fotka
indifferentgirl  17. 9. 2011 22:56
Ja neviem, ale myslím, že som práve pri tomto tvojom blogu zistila, že najhlavnejší dôvod, pre ktorý momentálne nechcem mať vzťah, je ten, že sa bojím, že to všetko bude také naivné a detské a všetky tie naťahovačky a hlúposti a hlavne to robenie z komára somára Preto.
11 
 fotka
nepodstatne  17. 9. 2011 23:00
@indifferentgirl áno, aj ja som dlho nikoho nemala, lebo som proste nebola ready na to, na to budovanie vzťahu a všetko to okolo toh , som rada, že som ti dopomohla k tomuto zisteniu , tak teda pekný single life kým nepríde niekto, kto ti ho obráti naruby
12 
 fotka
indifferentgirl  17. 9. 2011 23:08
Hej, hej, presne ako hovoríš Aj ja som rada Ďakujem, ale tak zas, nemusí sa nejako ponáhľať
Napíš svoj komentár