Vonku sa už so sukničkami zahráva studený vetrík a u nepozorných žien vytvára nábeh na zápal vaječníkov. Spektrá farieb oranžovej, hnedej, červenej alebo žltej obliekajú listy vôkol nás a každému je jasné, že prišla jeseň. Tie malé deti jebnuté vyzberali všetky gaštany do tých ich posraných igelitiek a kysnú im doma namiesto toho aby som si zo šťastím mohol nejaký zodvihnúť ja. Vážne som ich hľadal.

Musím uznať, že jeseň je naozaj krásna. Je to také umelecké, poetické a melancholické obdobie. Vhodné na točenie filmov o drbnutých ľuďoch, ktorý nakoniec zomrú. Ja mám také filmy naozaj rád. Ja sa cez jeseň stále zastavím po búrlivom lete a väčšinou ochoriem. No teraz keď chodím na kávičky, čajíky a prechádzky, lebo to je také jesenné, si toho veľa uvedomujem.

Ale keď si také veci uvedomujú chlapi a aj v nich to prebúdza nejaké city, čo sa musí diať s dievčatami. Viete skončilo sa leto a ľudia si potrebujú všetky tie ožieračky a letné lásky dať dokopy, ale ženy, aspoň podľa mňa, prežívajú také veci viac a to ma dohnalo k otázke čo by som robil keby som bol žena.

Ale keby som bol žena bol by som ako ženy, čo by som robil keby som bol žena na jeden deň to je otázka! Uvedieme zopár bodov. ( povedzme, že som krásna žena)

1. Zjedol by som hneď na ráno kapustu a fazuľu k tomu, potom večer by som prišiel do autobusu a len tak si pred nejakými chlapcami 20 ročnými prdol a tváril sa že nič. Pokazil by som ich životy.

2. Kúpil by som si vibrátor a to by zabralo aspoň tri hodiny toho dňa. Ženský orgazmus! + ženský orgazmus v sprche

3. Hral by som sa s kozičkami, fotil by som si ich a natočil video ako skáčem holý a dal to na slow motion. Potom by som sa nafotil na pamiatku.

4. Nechal sa v bare pozývať od chlapov a keď by sa ma náhodou dotkli dal by som im facku a kričal, že sú úchyláci.

5. Aspoň na hodinu by som chcel skúsiť krámy, či to naozaj tak bolí a strašne by som sa nato sťažoval + cikanie cez krámy.

6. Strašne sexi by som sa obliekol, dal si veľký výstrih a pýtal by som chlapov peniaze, že nemám na cestu domov a chcem ísť vlakom.

7. Pozrel by som si smutný film a čakal by som, či ma to rozplače.

8. Obliekal sa do rôzneho oblečenia, maľoval sa a len tak na seba pozeral.

Neverím, že niekto by to nechcel skúsiť aspoň na chvíľu. Ale buďme radi, že to mužská polovica je tá horšia aj keď dievčatá my vieme že prdíte a my vieme že sa robíte.

 Záchod
Komentuj
 fotka
forte  7. 10. 2013 20:45
čo je hrozné na cikaní cez krámy?
 fotka
mroch  7. 10. 2013 20:46
@forte to by som sa mal pýtať ja teba či to nieje hrozne
 fotka
forte  7. 10. 2013 20:50
nie, veď to je ešte tá "najpríjemnejšia" súčasť krámov pre mňa
 fotka
zajkousko  7. 10. 2013 20:58
fujky fuj, pripadal by som si ako transvestit a to ja nemusím....
 fotka
unwritten  7. 10. 2013 21:08
pobavil si ma
 fotka
dragonfly1  7. 10. 2013 21:59
fajný článok
 fotka
azel  8. 10. 2013 15:55
9. Začala by som niekomu dvoriť a keby ma odmietol, udala by som ho za obťažovanie

10. Niekoho by som znásilnila a potom tvrdila, že on znásilnil mňa (veľmi praktický právny problém, keďže obeťou znásilnenia môže byť len žena)

A nie, nechcel by som to skúsiť. Pretože si to viem dosť dobre predstaviť.

A ver, že s tými kozičkami by sa ti vôbec nechcelo hrať alebo robiť podobné veci, čo tam píšeš. A rozhodne by si nechcel byť štetka.
Napíš svoj komentár