Asi si poviete, hlúposť, neexistuje. V skutočnosti to nie je tak náročné, ale fakt, že si to sťažujeme sami, je silnejší ako my. Tak by sme mohli pre zmenu zabojovať a pripustiť si všetky pozitíva. A tak je to tu:

Potrebujeme: lásku, zmysel pre humor, radosť z maličkostí, obetovanie sa, dôvera, smiech

Postup:
1.LÁSKA
Tento bod je sám o sebe asi najpodstatnejší zo všetkých, skloňovaný v každom smere. A je možné, že mnohí to slovo považujú za vyslovene otravné, ruku na srdce, je nevyhnutná pre život. A tak ju len zapojíme do každodenného života, zahrnieme ňou ostatných ľudí a to isté sa potom dočkáme od nich samých. Je to bumerang, ktorý nám vyčarí na tvári úsmev.

2.ZMYSEL PRE HUMOR
Bez neho si osobne predstaviť deň neviem. Človek by si mal miestami vystreliť zo svojich priateľov, ale naopak by mal zniesť aj vtipy adresované na jeho účet. Rozhodne vám to vyjasní deň a uľahčí vám to brať veci s rezervou.

3.RADOSŤ Z MALIČKOSTÍ
Nevlastníte drahé autá, topánky či tablety? A čo? Zamyslime sa, čo máme my a čo nemali ľudia dávno pred nami. A teraz môžem iba za seba povedať, osobne ma viac poteší veľká pusa a objatie kedykoľvek a kdekoľvek ako hmotná vec, ktorá je daná z povinnosti, napr. k nejakému sviatku.

4.OBETOVANIE SA
Nemyslím tým robiť všetky veci na úkor seba, ale veci, ktoré by mohli potešiť druhých. Kašľať na nejaký horor, ak vaša polovička/kamarát/ka chce ísť na nejakú vtipnú komédiu. Spravíte tým radosť nielen druhému, ale aj svojím hormónom. (konkrétne adrenalínu a noradrenalínu )

5.DÔVERA
Toto sa mi nepíše ľahko, ale občas treba začať veriť ľuďom a nielen sebe. S rizikom, že vás zradia alebo sklamú. Je pekné to vyskúšať.

6.SMIECH
Aj keď sa nezdá, je to asi najčastejšia vec, ktorú každodenne robíme, bez ktorej by to bolo všetko hmlisté a pusté. Zabudnite na to, že nemáte dokonalý chrup. Smiech je sám o sebe nádherný a úprimný. A je veľmi dôležité si ho udržať. Totiž, je to prvý top adept, ktorý vám zaručene zlepší náladu.

A keď ste sa dostali až sem, možno ste sa zamysleli nad tým, že to naozaj stojí za to vyskúšať to. Som presvedčená, že je ešte veľa bodov, ktoré vám život zlepšia. A keď budem mať mizernú náladu, budem odporná a protivná, sadnem si na zadok a prečítam si tento článok, pretože si nedám pokaziť ďalší deň a vy snáď tiež nie...

Dolce Vita.

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  22. 8. 2013 12:54
hm, pravda na 99%
Napíš svoj komentár