Zbláznim sa, nervózne prechádzam po luxusnom hotelovom apartmáne. „Čo urobím?? Ako som sa mohla dostať do takejto situácie“?!
V hlave mi víria myšlienky ako to vyriešiť, udalosti posledných hodín boli nečakané a prirýchle. Najradšej by som ušla z vlastného tela. Ale podpísala som zmluvu s agentúrou a vlastne nemám iné východisko.
Nemám sa na koho obrátiť a ak nezoženiem peniaze, tak som od budúceho mesiaca bezdomovec. Skúsila som už všetky možnosti, ale toto je už úplné dno...!
Pozerám sa do zrkadla v drevenom ráme zaveseného v izbe. Miriam my priniesla sexy čierne negližé s hodvábu s jemným čipkovým vkladom.
Sledujem svoj odraz v zrkadle a sama sa nespoznávam. Vedela som, že kamoška si takto privyrába popri štúdiu a berie to ako super job. Keď mi chcela v tejto zúfalej situácii pomôcť, sama som neverila vlastným ušiam, keď z mojich úst vyšlo: „Áno, beriem to“!
Zavolala šéfke a tá po odoslaní mojej fotky cez mobil, súhlasila s pohovorom hneď nasledujúci deň. Stačilo sa na druhý deň stretnúť, urobili mi profil, pár fotiek, podpísala som zmluvu a bolo všetko vybavené. Kiež by to takto fungovalo aj pri iných pohovoroch, ktoré som za posledné obdobie absolvovala. A dnes po štyroch dňoch od podpisu zmluvy stojím pred zrkadlom v tejto izbe a pozerám sa na seba ako na prízrak. Celý deň ma Miriam uháňala od kaderníčky, ku kozmetičke, pedikérka a mám aj novú manikúru. Musím povedať, že agentúra si svoje dievčatá oceňuje, ale mňa táto procedúra stála nemalé nervy a nebyť Miriam ujdem ihneď do bytu, ktorý s ňou mám v prenájme. A tento blbý nápad ihneď vymažem z hlavy.
Luxusný escort servis, ktorý sa prezentuje ako modelingová agentúra v centre mesta. V živote ma nenapadlo, že budem niekde evidovaná ako modelka. Na modelku nemám ani výzor a ani výšku. Meter šesťdesiat nato nepostačoval a nikdy som nepatrila medzi krásky v škole. Vždy som bola ticho v kútiku zahrabaná do svojich románov.
Teraz sa však pozerám na moje vlasy, ktoré sa zázračne zmenili na krásne vlnitú hrivu hustých gaštanových vlasov padajúcich mi až pod prsia. Pleť mám zrazu rozžiarenú s jemným make-upom, pery jemne ružové vyzerajú zmyselne. Vyzerám inak, hlboký výstrih ukazuje takmer celé moje prsia, na nohách mám vysoké čierne remienkové sandále so zlatým lemovaním .
Vyzerám ako luxusná štetka, presne tak, len moje oči prezrádzajú strach, ruky mám spotené a nohy sa mi trasú z nervozity. Obhrýzam si spodnú peru, až mám pocit, že mi praskne. Celý deň mi to nedochádzalo, načo sa to vlastne pripravujem, čo ma vlastne dnes o 18 hodine v hotely Mikado čaká. Peniaze, ktoré mi dnes píply na účet, zrejme ako preddavok a útecha nech nezdrhnem, ma takmer položili na dlážku. Záloha v sume 600 € a to som ešte nič neurobila. Vlastne ešte ani neviem, čo urobím. Keď tak uvažujem moje sexuálne skúsenosti sa ani z ďaleka nedajú porovnávať s mojimi kamoškami. Do mojich 24 rokoch som absolvovala dva vzťahy, ktoré by som tak zrejme ani nenazvala. Neskúsený Tomáš v mojich 18 sa snažil pôsobiť ako správny „casanova“, ktorý roztápa ľadovce. Strata môjho panenstva vôbec nebola žiadna romantická noc, na ktorú by som mohla spomínať. Po chvíľkovej predohre s upachteným Tomášom, to všetko trvalo tak 5 minút. Potom všetkom mi bolo jasné, že aj pre neho to bolo prvýkrát a všetko to suverénne správanie bola len pretvárka mladého chlapca. Stretávali sme sa ešte potom asi pol roka, ale obaja sme vedeli, že pre seba nie sme stvorený a nejako to nefungovalo. Dodnes sme však kamoši a Tomáš má vzťah s mojou spolužiačkou a obaja vyzerajú šťastne.
Moja druhá romanca z vysokej školy, Martin bol vždy plachší a utiahnutý a zrejme tým my bol od začiatku štúdia sympatický. Po pár týždňoch chodenia a večerných rozhovoroch pri čajíkoch sme sa nakoniec zblížili aj sexuálne. V sexe bol presne taký istý akú mal povahu. Jemný nežný,ale stále to bolo málo, aby som dokázala zažiť uspokojenie.
Aj tento vzťah vydržal len necelý rok a odvtedy som sa radšej mužom vyhýbala a venovala sa škole a rodine.
Tieto dva vzťahy a moje problémy s otcom ma odrádzali od zábav s chalanmi zo školy a triednych žúrok. Stačila škola a práca na polovičnú úväzok, ako relax dobrá kniha a zabudla som na všetky starosti.
Ale teraz je to iné, od rodičov žiadna pomoc a ťahať vlastný život, štúdium a prežiť to všetko len s príležitostnej brigády.!? Nemožné!
Uvažovala som aj o odklade štúdia ale teraz po toľkých pohovoroch a toľkých zamietnutiach sa zdalo toto riešenie najrýchlejšie.
Zarobiť si nejaké peniaze aj na horšie časy kým si nenájdem poriadnu prácu, ktorá ma uživí. Byť na všetko sama ako mladá študentka na Slovensku teda nie je žiadna sranda.
Musela som to urobiť, áno ospravedlňujem svoje konanie sama pred sebou a snažím sa umlčať svoje svedomie, nech ma nenabáda utiecť odtiaľto preč. Viem to, do čerta, nie je to správne ale už s tým teraz nič neurobím!
Potrasiem hlavou a odoženiem myšlienky, nervózne pozriem na hodinky: ach aj ten muž mešká, prechádzam po hotelovom apartmáne a každou ďalšou minutou cítim väčšiu a väčšiu bolesť v žalúdku. Obývacia izba a aj spálňa pôsobia luxusne a veľmi súčasne. Tóny hnedých odtieňov s odtieňmi zlatej, kvalitný nábytok s nádhernými dekoráciami potvrdzujú, že hotel patrí medzi luxusnejšie hotely v Nitre.
Prejdem do kúpeľne väčšej ako je moja izba v podnájme a opláchnem si trochu tvár, ktorá mi od rozrušenia začala celá horieť.
Ach keď pozerám na všetok ten prepych mám pocit, že sa my len sníva. Ja chudobné copaté dievčisko sem rozhodne nepatrím, aj keď ma oblečú do hodvábu. Ale musím to skúsiť, pokúsiť sa o to. Zhostiť sa svojej roly milenky za poriadny balík peňazí. Miriam mi dookola opakovala, že to musím dokázať, že začiatky sú ťažké pre každú, ale tie peniaze ma dokážu presvedčiť!
Vzdychnem a zúfalo chytím drevenú dosku lemujúcu umývadlo.
Zrazu sa otvoria dvere na hotelovej izbe, v tej chvíli ma červeň z tváre začala opúšťať a sama vidím, ako blednem, ako keby som zbadala ducha.
Počujem, že si odložil kľúče na stolík pri dverách. Inak je v apartmáne ticho, snažím sa začuť každý jeden zvuk z miestnosti. Odrazu niekto zaklope na dvere do kúpelne. Podskočím , nečakala som to. Ozve sa mužsky hlas, „Ahoj si v kúpeľni?“
Koktavo mu okamžite odpovedám. „áááno, som tu, teda v kúpeľni. Prosím ešte o chvíľočku.“
Odpoveď sa mi už nedostala, zrejme to môjmu novému milencovi stačilo a počká ma v izbe.

Tak a teraz dosť Anna, musíš sa dostať do svojej role. Posledný pohľad do zrkadla na svoj odraz, upravím si negližé a viac odhalím župan ktorý mám na sebe: „tvár sa sexy Anna, musíš to zvládnuť! Potrebuješ tie peniaze a podpísala si zmluvu. Dokážeš to ! Musíš to dokázať sama, ty to zvládneš aj keď sa Ti tento spôsob nepáči!“
Rozhodným krokom sa vydám k dverám ale už s trasúcou rukou otváram pomaly dvere do spálne.

Môj prvý klient stojí pri okne otočený chrbtom ku mne. V rýchlosti si ho premeriam. Vysokú tak 1,9m štíhlej postavy v čiernych oblekových nohaviciach a bielej košeli, vyzerá prijateľne. Pomaly sa ku mne otočil s rukami vo vrecku v uvoľnenej košeli s tvárou poloBoha a s úsmevom, ktorý ma takmer odrovnal. Čo tu tento muž robí?? Preboha, veď vyzerá ako z obálky časopisu Krásny a bohatý.
Upravené hnedé vlasy, šibalský úsmev s krásnymi bielymi zubami, Jeho tvár bola dokonalá a mužná. Jeho oči si ma zvedavo prehliadali, až teraz som si začala uvedomovať, že si ma hodnotí a jeho pohľad ma donútil pristáť opäť na zemi. Automaticky som zavrela župan a pozdravila ho.
Ladne a pohotovo ku mne vykročil: „Ahoj, aké je tvoje meno?“ Jeho hlas presne sedel k nemu, bol príťažlivý, bez okolkov sa ku mne priblížil a kým čakal na moju odpoveď opäť mi roztvoril môj župan, až potom sa pozrel do mojich hnedých očí, zaskočil ma a dostal do úplnej neistoty. Zabudla som, že sa mám klientom predstaviť pod falošným menom Liana. Vytresklo zo mňa moje skutočné meno: „volám sa Anna, vlastne Liana.“
Dobre začínam byť znova červená a musím vyzerať ako panna pred svojím veľkým dňom.
Pousmial sa: „tak teda ako?“ Zopakovala som svoje falošné meno: „Volaj ma Liana.“ Teda herečka by so mňa nebola. To bolo motivácie o hraní roly sexice.
Teraz pred ním stojím ako neskúsená panna s trasúcimi rukami. Prerušil moje myšlienky a trápne ticho, ktoré nastalo:
„Janette mi vravela, že si v práci nová. Vidím, že tentokrát mala pravdu Anna.“ Nazval ma mojím pravým menom?! Čo už meno mu aj tak nenapovie nič. Upokojovala som svoje vedomie.
Stále sa na mňa pozeral s tým úškrnom, tvárou Boha a sebavedomím väčším ako on sám. Zrejme sa mu páčila hra, ktorá sa tu začala odohrávať.
Mala som pocit, že sa baví na mojej neistote. Dotkol sa moje ruky: „máš ich studené, zrejme by sme s tým mali niečo urobiť.“
Potiahol ma za ruku a ja som poslušne prišla k nemu bližšie.
Dotkol sa môjho líca: „Anna, pozri sa na mňa, ešte som sa Ti nepredstavil.“ Nabrala som všetky sily pozrela do jeho tváre. Tvár mi horela od jeho dotyku, srdce príšere bubnovalo, mala som pocit, že to musí počuť aj von na chodbu. Bol vysoký, pevný a stál tak blízko, cítila som jeho vôňu, jemný korenistý parfum. Bolo ťažké pôsobiť prirodzene.
„Volám sa Patrik a dnes som si Ťa objednal na celú noc. Verím, že sa spolu zabavíme a užijeme si tento večer. Keby si niečo potrebovala, stačí povedať.“
Pozerala som na neho ako ľahko to z neho vyšlo, zrejme je zvyknutý na tento druh platenej zábavy. Bolo mi z neho zrazu zle. Chlap, ktorý môže mať všetko si platí sa za sex.
Nepochopiteľné načo ma potrebuje. Moja kamoška Miriam by s ním išla dobrovoľne a myslím, že zrejme všetky moje známe z okolia.
Premohla som svoj odpor a zahnala svoje myšlienky, a skúsila sa na neho usmiať aspoň trochu zvodne, a odpovedala mu. „Ďakujem mám všetko čo potrebujem a rada Ťa spoznávam Patrik.“
Uf bola som na seba hrdá, že som to zvládla bez koktania.
Jemne sa odtiahol s rukami na mojom páse. Znovu ho upútalo moje telo. „Si krásna maličká, veľmi sexy.“ Odhrnul mi vlasy z ramena a odhalil celý môj prsník.
Zhlboka som sa nadýchla. Zrejme si to všimol: „ničoho sa nemusíš báť maličká.“ Prstami mi prešiel po ramene a zosunul ramienko od negližé. Hral sa s mojou košieľkou, jemne sa dotkol čipky a odhrnul mi látku, ktorá zahaľovala môj prsník. Počula som jeho tichučký vzdych, keď sa jemne dotkol mojej ružovej bradavky. Moja bradavka okamžite stvrdla a moje telo ihneď zareagovala na jeho dotyk, v lone som zacítila jemné šklbnutie a cítila že mi vlhnú nohavičky.
Nečakala som takéhoto sexy zákazníka a zrejme ma to ešte viac vykoľajilo. Znovu sa ku mne priblížil a pritisol ma k svojmu silnému telu. Naklonil moju hlavu a bez opýtania ma pobozkal. Zobral si moje pery, a oni ako keby na povel sa pootvorili a jeho bozk opätovali. Bola som zrazu ako omráčená, moje telo začalo hrať rolu milenky úplne automaticky a ešte viac sa k nemu tlačilo s túžbou dostať čo najviac z tohto okamžiku.
Na bruchu som cítila jeho vzrušenie a to ma rozpaľovalo a zároveň povzbudzovalo neprestať.
Jednou rukou si pridržal moju hlavu a druhou mi začal krúžiť okolo bradavky. Cítila som, že zrejme spadnem z nôh od túžby. Bolo to až neuveriteľne vzrušujúce.
Z ničoho nič ma uvoľnil zo svojho zovretia a odstúpil. Bez slova na mňa hľadel, nevedela som prečo vlastne skončil. Moje telo si pýtalo oveľa viac.
Pozrela som sa neho s otázkou v očiach, čo sa deje? „Hneď som tu maličká, dám si rýchlu sprchu, mal som náročný deň a potom sa spolu pohráme.“ Uškrnul sa, zrejme mu bolo jasné, v akom stave ma opúšťa a odišiel úškrnom na tvári do kúpelne.
V miestnosti som znova zostala stáť sama. Teraz však v stave úplného nadržania, celá upachtená, strapatá na polovicu odhalená. Moje mokré nohavičky prezrádzali, že dneska zrejme nebudem nič predstierať.
Prešla som opäť k zrkadlu v izbe, aby som sa upravila, kým sa Patrik vráti z kúpelne a ako povedal, pohrá sa so mnou. Bože ako s nejakou hračkou!
V odraze zrkadla ma čakala vzrušená štetka, ktorá po inom nebaží. Pery som mala od bozku ešte výraznejšie,líca ružové, strapaté vlasy som uhladila aspoň ako tak a odstránila z tváre ten výraz: urob si so mnou čo chceš a dokedy to chceš!
Krucinál, čo vlastne robíš Anna! Znova sa ozvalo moje svedomie! Ozaj chceš byť šľapka a žiť s tým celý život??! Dusiť to v sebe, že si dokázala odhodiť
všetky zábrany a živiť sa sexom???! Och nie, tá bolesť v žalúdku sa vrátila a moja tvár znova začala strácať farbu. Prečo ja musím mať také obrovské svedomie!?
Ved ten chlap je príťažlivý a vlastne to vyzerá na výhodnú ponuku. Niečo vo mne ma nabádalo pokračovať, užiť si poriadnu zábavu a odsunúť moje svedomie niekam do úzadia. Páčila sa mi predstava zopakovať si ten bozk a znovu cítiť Patrikove objatie.
Je to však cudzí chlap kričalo moje Ja zvnútra. Chlap ktorý si platí štetky na jednu noc a ktovie s akou bol včera. Nehľadaj v tom nič romantické, pre neho si hračka, iba sa pohrá a odhodí a ide za ďalšou. Hrýzla som si pery od nervozity a bolo mi jasné, ktoré moje Ja vo mne víťazi.
Z kúpelne som počula šum vody zo sprchy, porozhliadla som sa po izbe. Zo skrine som vybrala svoj jarný kabát po kolená v staroružovej farbe, a rýchlo vyzula sandále, obula som si pohodlné baleríny v čiernej farbe, kabát prehodila na negližé a župan. Zrazu som sa zastala, niečo v mojom vnútri ma nahováralo,aby som prestala vymýšľať a že to trpko oľutujem. Nič ma už však nezastavilo, otvorila som dvere od izby a potichu zavrela. Rýchlo som prebehla chodbu, obišla výťah a vybrala sa dole schodiskom.
Cestou som si pozapínala gombíky na kabáte. Nech už som preč, v hlave som si stále opakovala, nech už som odtiaľto preč.
Toto nieje riešenie pre mňa. Nechcem sa cítiť ako štetka,nedokážem s tým žiť!!!!

Až o tri ulice ďalej som zastala a prestala bežať, vlastne ani neviem prečo som bežala. Ten muž by ma určite neprenasledoval. Určite je dobre naštvaný a volá do agentúry, čo za sprostú ženskú mu to poslali. Z kabátu si netrpezlivo vyťahujem mobil, zatiaľ nič, nikto nevolá. Ani Miriam a ani Janette.
Ako som prechádzala nervózne ulicami všímala som si, že apríl zmenil celé mesto, všetko začínalo ožívať po upršanej zime. Vonku bolo veľmi príjemne. Celá Nitra ožila farbami zelenej a pestrými tónmi farieb kvetov. Vo vzduchu bolo cítiť rozkvitnuté stromy a záhony krášlili farebné tulipány a narcisy.
Milujem jar je to najkrajšie obdobie. Človek si viac váži oteplenie po zime. Všetko ožíva farbami a aj ľudia sú príjemnejší.
Len škoda, že ja teraz stále lietam v prúseroch a ešte sama si všetko komplikujem.
Keď prídem do bytu, Miriam ma tam bude isto čakať nabrúsená a plná výčitiek!? Pomaly sa začínalo stmievať, uvedomujem si, že sa musím vrátiť čo najskôr do bytu a postaviť sa zoči voči Miriam, kým to všetko okolo vybuchne.
Samú seba dookola utvrdzujem, že som vlastne nič zlé neurobila, iba som sa zľakla a ušla. Isto nie som prvá ani posledná a tá zmluva predsa nemôže byť platná. Kto by to dával na súd a riešil to verejne.
Tento biznis nie je legálny, takže ani tam mi nič nezmôžu. Sami vraveli, že zmluva je len na ujasnenie pravidiel medzi oboma stranami.
Vrátim im peniaze a zabudnem na celý tento cirkus.
V butiku brigádami zarobím 200 euro a ak nájdem ešte jednu prácu tento týždeň, tak to zvládnem. Preruším na čas štúdium a budúci rok sa možno všetko vyrieši. Presne tak, musím byť optimista! Škola bola pre mňa veľmi dôležitá, vždy pri predstave, že ju ukončím sa mi chce plakať. Aj teraz potláčam slzy naspäť do očí, sebaľútosť Ti teraz nepomôže milá moja! Ešte viac zhorší tvoj stav. Skúsila si všetko! Hlava ma už začína príšerne bolieť a v očiach som cítila tlak z únavy. Celý deň bol poriadne náročný a skončil sa ozaj otrasne. Pred bytom som vytiahla kľúče a pri predstave vlastnej postele si moje svedomie vydýchne. Urobila som správne, viem to! Nedokázala by som s tým žiť!

Hneď ako som otvorila vchodové dvere, vyskočí na mňa pojašená Miriam vo svojej obľúbenej mikine hokejového klubu. Svoje ryšavé dlhé vlasy mala zamotané na vrchu hlavy, krásne belasé oči jej žiaria od zvedavosti. Vždy keď ju zbadám, neverím, že my dve si tak rozumieme. Je to tá najsexy ženská, jej sexapel sa šíri všade a je jednoducho živel a neprehliadnuteľná. Krásna plná postava doplna jej osobnosť. Jednoducho aj v starej mikine a leginach vyzerá úžasne.
„Čo tu robíš? Prišla si nejako skoro Hana.“ od nedočkavosti poskakuje okolo mňa. Pomaly sa vyzliekam z kabátu a keď na ňu pozriem s predstieraným úsmevom, začudovane na mňa hľadí:
„Hana prečo si stále oblečená v župane a negližé?? Stalo sa niečo?“ Zrazu sa jej zvedavý pohľad zmenil na prekvapený a ustráchaný.
Pokúsila som sa tváriť pokojne, aby vo mne neprečítala, čo sa za poslednú hodinu udialo. „Neboj Miriam som v pohode, poďme sa do kuchyne porozprávať.“
Naša malá kuchynka v bielej farbe plná byliniek vyzerala zrazu smutne, ani farebné črepníky a stoličky ju dnes pre mňa neoživili. Sadla som si na stoličku, Miriam automaticky vytiahla biele Chardonne z chladničky a naliala do pohárov pre obe. Ďakujem Miriam, skúsim sa na ňu znovu usmiať.
Miriam až zhrozene na mňa pozrela: „ježiši, to bol až taký strašný?? Koho si mala?! Nejaké tlstého prachatého deda??!“
V hlave sa mi smeje moje vedomie, že tlstého deda....to by si pozerala od koho som ako pomätená utiekla!
Nadýchnem sa a na naraz vypijem svoj plný pohár s prosbou, nech to už mám všetko za sebou. Miriam sedí oproti mne na fialovej stoličke a čaká na moju spoveď.
No tak Ann vyklop to, vyzerala si dnes úžasne sexy.
Nadýchnem sa a znova pozriem do jej krásny zvedavých očí: „Miriam zabiješ ma, ale ja som ušla kým sa sprchoval.“Pozerám na ňu ako strávi moju informáciu a čakám na jej reakciu. V opozdení pár sekúnd Miriam vyletela zo stoličky až ju takmer zhodila: „čo si urobila?? Zbláznila si sa?? Načo si s tým súhlasila? Myslela som,že vieš do čoho ideš. Spoliehala som sa na tvoje slovo, ktoré vždy platí! Kurva, Janette ma zabije! Určite, už Ti volali??“
Ako pomätená začala behať po našej mini kuchynke a nahlas rozprávať svoje myšlienky.
V pokoji som ju sledovala na svojej bielej stoličke, vždy ju nechám vypustiť paru, zbytočne by som ju len prerušovala. Vždy bola prchká a všetky svoje pocity musí ihneď vypustiť von.
Zrazu zastane a hladí na mňa s vyčítavým pohľadom. „Anna, si vlastne tu?? Niečo sa ťa pýtam a ty vyzeráš, že ma ani nepočúvaš. Sakra, odpovieš mi vlastne??“
Spamätám sa a som hneď v pohotovosti. Prvotný monológ je zrejme za nami a teraz začína druhá fáza výsluchu.
„Miriam sadni si a všetko Ti rozpoviem!“ Nešťastne na mňa hladí: „Dobre to som veľmi zvedavá, čo sa vlastne stalo“, poslúchne ma, znova nám naleje víno a sadne si nedočkavo oproti mne.
Po mojom rýchlom príbehu, s ktorého som radšej vynechala moje pocity z bozku a tú neuveriteľnú sexuálnu energiu medzi mnou a Patrikom na mňa neveriaco pozerá. Krutí hlavou a zrazu z nej vypadne:
„tak ten chlap bol vlastne poloBoh a ty namiesto toho,aby si si to užila si len tak zmizla? Ty si šibnutá, ty si viac než šibnutá! Nechcela som aby si to chodila robiť denne, ani pre mňa to nieje jednoduché a absolvujem len zopár schôdzok do roka. Ale ty si odmietla bomba kšeft, z ktorého budeme mať obe problémy!“
Pozrela na mňa a upila si z pohára vína. Kým sme tam tak sedeli a hľadeli jedna na druhu a pili pohár vína, bolo mi stále horšie.
Nakoniec som prelomila ticho: „Miriam viem, že som urobila chybu. Tou chybou bolo že som Ti to odsúhlasila, nikdy som do toho nemala ísť. Bola to chyba,ale som rada, že som s tým chlapom sex nemala. Janette v agentúre to bude zrejme riešiť až zajtra ráno, vrátim jej peniaze,ukončím zmluvu a na všetko zabudneme.“
Prikývla mi: „dobre zlato,ale čo škola, nemáš peniaze?“
Pozriem na ňu už unaveným pohľadom: „Mohli by sme to riešiť až zajtra?:! Dnes to bol desný deň a ja už túžim po posteli...Je mi tak ľúto, že som to všetko pokazila, ale dnes s tým už nič nespravíme.“
Miriam vstala od stola tiež, objala ma, začo jej vždy ďakujem. Nech sa stane čokoľvek vždy viem, že ona ma nezradí a vždy ma pochopí! Vlastne je to momentálne moja jediná opora v tomto období. Nikdy som si veľmi nerozumela s dievčatami. Ona bola však výnimka, moja spriaznená duša. S týmto pocitom a v podnapitom stave som odišla do svojej spálne.
Moja malá izbička zariadená veľmi útulne s kombináciou bielej, sivej a fialovej farby bola pre mňa konečne to čo som potrebovala. Útočisko kde aspoň na chvíľku vypnem a vyspím sa z toho problému. Vždy sa mi zdalo všetko také komplikované a ťažké, ale hneď ráno sa mi situácia zdala ľahšie riešiteľná. Už ma tak neťažila v žalúdku. Vzdychla som si a v mysli sa utvrdzovala, že aj tentokrát niečo vymyslím. Sama niekedy nerozumiem ako dokážem byť niekedy taká zložitá a zamotať sa do toľkých komplikácii. Ale najlepšie je, že mám jednu vlastnosť, že na zlé situácie rýchlo zabúdam, hodím ich za hlavu a idem ďalej.
Dobre som však teraz tušila, že toto žiadny môj reset nevyrieši a problém bude veľmi ťažko riešiteľný.
Vypustila som z hlavy všetky myšlienky a ľahla si na užšiu dvojposteľ povlečenú sivými navliečkami, ktoré som dostala od Miriam na narodky.
Fajnové návliečky z egyptskej bavlny v ktorý som sa cítila priam božsky. Človeku niekedy stačí tak malo, prehodila som na seba prikrývku a hneď som zaspala. Moja posledná myšlienka patrila tomu cudziemu mužovi v hotelovom apartmáne.
Zobudila som sa uprostred noci celá spotená a udychčaná. Môj sen mi vyrazil dych a hlavne ma prekvapil. Od momentu ako som zavrela oči sa mi do hlavy opäť dostal ten muž. Vo sne som neodišla zostala stáť na svojom mieste. Čakala som ho celá vzrušená a keď sa zjavil vo dverách len v uteráku, takmer mi jeho telo vyrazilo dych. Bolo to zvláštne a veľmi vzrušujúce, zrazu som len ležala na posteli a on sa ma dotýkal perami a svojimi rukami a ja som slastne vzdychala. To vzrušenie môjho tela bolo také silné, až ma prebudilo zo sna.
Pane Bože toto snáď ani nieje pravda, ozaj mi nestačilo?! Chcem na všetko zabudnúť, zakryla som si hlavu vankúšom a snažila potlačiť vlastnú myseľ a znova zaspať.
Po chvíli som to vzdala, zliezla z postele a vybehla zo spálne pohľadať svoj mobil a zistiť presný čas.
2:30 ráno svietilo na displeji. No fayn zúfalo som si stlačila svaly na šiji a ponaťahovala krk. To sa dnes ale začína deň. Vzdychla som si a bežala naspäť do postele.
Ako mantru som si opakovala, spi! Uvoľni sa a zaspi! Po celom dni som toho mala už aj tak dosť a moja náhla nespavosť ma vrátila k mojím problémom.
Môj bezstarostný študentský život sa zničil ako domček z karát, keď mi zavolala Matka z Martina, že otec dostal ďalší infarkt a je to s ním zlé. Bolo to pred troma mesiacmi, ušla som z poslednej prednášky a bežala ako zmyslom zbavená do nemocnice, za mojím úžasným ockom, ktorého nadovšetko milujem. Bolo hrozné vidieť ho v tom stave po operácii. Lekári vraveli o veľkom šťastí, že prežil. Matka plakala so mnou od šťastia, že sa z toho dostal. Avšak musel odísť práce mechanika do predčasného dôchodku a keďže matka už tiež dlhšiu dobu nepracovala, bolo pre nich ťažké zvládnuť vlastné náklady a moje štúdium bolo pre nich až príliš. Ostala som doma dva týždne, pomáhala matke a navštevovali sme otca. Videla som na otcovi ako ho to všetko trápi, v jeho očiach som cítila bolesť, že ma sklamal a nedokáže sa o mňa a mamu postarať. Ten pohľad ma bolel viac ako strata svojho sna. V momente som ho objala a povedala mu,že ho nadovšetko milujem. Stískal ma a obaja sme zadržiavali slzy, musel sa šetriť a všetci sme jeho vyliečenie brali ako malý zázrak z neba. Ďalšiu šancu,ktorú si treba vážiť. Moja úžasná rodina ma nakoniec nakopla dopredu, sľúbila rodičom, že sa nemusia o mňa báť a nájdem spôsob aby som nemusela odísť zo školy.
Ach keby tak vedeli, čo za spôsob som si našla, boli by sklamaní. Viem si predstaviť ich výraz tváre, keby vedeli, ako som chcela riešiť svoj finančný problém.
Do konca semestra som mala 2 mesiace, to by sa dalo s pomocou Miriam zvládnuť. Leto je plné brigád a ak by som to dokázala skombinovať zvládnem aspoň začiatok školského roka. Musela som si veriť, nič nemôže byť tak hrozné. S tým vedomím som zavrela oči a zaspala.

časť 1 kapitoly ..zatiaľ

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
soreljulien  21. 9. 2014 16:03
no, až na tie pravopisné chyby ... chýba mi tam viac zlomových situácií, ktoré by ma napli do pozornosti, chvíľkami som to len tak čítal bez záujmu... prvá kapitola by mala mať poriadne čaro a poskytnúť zaujímavé myšlienky, ale ak je to tvoja prvotina, tak sa to dá vydržať ... + by som používal synonymá a tak ďalej
 fotka
miyya  21. 9. 2014 16:13
@soreljulien Ďakujem :-S
 fotka
blackrisq  21. 9. 2014 19:44
múzická literatúra to rozhodne nie je, pošli do Motýľa keď tak rukopis (ale inak takéto počiny ja osobne nepodporujem)
Napíš svoj komentár