Zivot je o prekazkach, o nevydarenych krokoch, o zlych rozhodnutiach, o nesplnenych cieloch, o chybach, o nenavisti v snahe milovat, o hlupej minulosti, o neplanovanej pritomnosti a necakanej buducnosti, o preslapoch, o nedokoncenych krokoch, o problemoch a ich rieseniach, o chorobach, o neduhach, o slzach smutku ci radosti, ale predstavte si, ake by bolo zit v bubline dokonalych ludi, okamihov, pocitov, napadov, cinov, miest a zivotnych ciest?

Zivot nikdy nebol a nebude o tom, co mame. Posuvame sa vpred a plynieme nim jedine vdaka ambiciam, vdaka chticu, vdaka pocitu, ze nam este nieco chyba, ze by nieco mohlo byt lepsie, ze nie je vsetko tak, ako by sme chceli. Je len potrebne, a zaroven velmi tazke, sa na kazdy zly krok pozeras s istou davkou nadhladu, ze nie vsetko zle je skutocnosti az take zle a ze sa kvoli niekolkym chybam nemozeme len tak vsetkeho vzdat a zacat stagnovat, ze sa predsa nic hrozne nestalo, ze jednoducho nejde o zivot a este stale mame cas niekolko dier zaplatat, niekolko flakov zamalovat a mnozstvo nadhernych veci prezit a dokazat.

Na dobre si treba pockat? Za dobrym si treba ist, ono sa to znicoho nic neobjavi pred dverami, nezazvoni nam na zvoncek a nepozve sa samo do domu. Chytit sa prilezitosti, nebat sa, nevzdat sa, bojovat a bit sa, precestovat svet, spoznavat kultury, nenechat sa obmedzovat, nedat sa vystrasit pochybami inych a uz vobec nie vlastnymi!

Nestat v tieni ked jarne slnecne luce tak krasne hreju. Nebyt v kute, ked Zem je gulata. Nenechat si ukradnut nazory kvoli hlupakovi.

Neochudobnujme si zivot nepriaznou a obavami z dalsieho dna!

 Blog
Komentuj
 fotka
karbyhokonstanta  5. 5. 2014 03:00
Celé je to napísane zaujímavo Dobre sa mi to čítalo ale "Nenechat si ukradnut nazory kvoli hlupakovi" sa mi čítalo najlepšie Pretože to je fakt !
 fotka
johnysheek  5. 5. 2014 08:42
hlavne však konať.. vedieť nestačí
 fotka
hovnovhlave  5. 5. 2014 17:07
"Nebyt v kute, ked Zem je gulata." - veľmi pekne vystihnuté
 fotka
antifunebracka  22. 12. 2015 16:17
myslim, ze tento blog bol hlavne pre teba samu... R. I. P.
Napíš svoj komentár