Viem, ze vas asi vobec nezaujima, ake mam pocity a ako momentalne vidim tento svet. Ale viete co? Som stastna. Som po dlhej dlhej dobe naozaj velmi stastna. Tak inak. Tak uprimne.

A co to sposobilo? Stretavala som sa a bola som v nejakom "volnom vztahu" s jednym z najnadhernejsich chlapov, akych som kedy videla. Neviem, ci poznate taku osobu. Niekoho, kto vam pomaha, vazi si vas, venuje sa vam a aj ked je mozno pre ostatnych uplne obycajny, vy ho vnimate ako to krasno, o ktorom ste len snivali. A potom, neskor, vam tento clovek prirastie k srdcu. A je to vzajomne. Citite to, obidvaja. A date sa dokopy. Oficialne. Kazdy o vas sice uz vedel, ale uz nemate chut sa ukryvat. Uz nemate chut krotit svoje tuzby, potlacat pocity. A date sa dokopy.

Pridete spolu von a drzite sa za ruky. A vsetci vasi priatelia sa zacnu usmievat. A povedia, ze konecne. A vy sa pobozkate. A viete, co vam spravi tak velku radost? Ked vas novy priatel pride pred vsetkych tych ludi a hrdo prehlasi, ze ma novu priatelku, ze ma vas a ze ste to, co ho robi takym stastnym. A vy sa len usmejete, pobozkate ho na tvar a zacnete sa bavit tak, ako vzdy. Nic a nikto vas neobmedzuje a pritom viete, ze tu mate cloveka, ktory je tu s vami a pre vas.

A potom len tak lezite a rozpravate sa. Je jedno, ci pod vplyvom, pretoze tie debaty vzdy stoja za vela. Vzdy stoja za tie hodiny stravene na zastavke v zime, vzdy stoja za spomenutie.

A vtedy, ked najdete cloveka, ktoreho chcete, nemozete mat a zrazu je vas, vtedy vzdy, ked s takym niekym zdielate minimalne desiatky nezabudnutelnych zazitkov a vtedy, ked spolu dokazete lezat na luke niekolko hodin a ked sa citite pri takom cloveku uplne inak, ako pri ostatnych, prave vtedy si mozete povedat tak, ako ja prave teraz, ze ste stastni.

Pretoze ja som stastna.

 Blog
Komentuj
 fotka
tikalok  26. 4. 2011 01:16
tak to je fajn
 fotka
soraya  26. 4. 2011 11:17
juuuuj ani nevieš akú mám z teba radodsť držím palce, nech vám to vydrží a nech si stále už len šťastná
 fotka
sarah_whiteflower  26. 4. 2011 11:22
Krásne. V momentálnom stave ma to síce rozosmutnilo, ale inak presne tieto pocity poznám, sú krásne!
Napíš svoj komentár