Ten song by sa nemal volat drunk in love, ale aspon totally fucked up in pub. A namiesto Beyonce by som tam stala ja, namiesto tanca by som sa tak zlahka tackala zo strany na stranu a namiesto spievania by som vykrikovala na barmana ze si dam este jednu kapurkovu. Na anglicana. On by mi nerozumel tak by mi namiesto tej kapurkovej dal mbma. Vlastne by to nebol barman, iba nejaky neznamy typek. A ja by som to mbma od toho neznameho typka vzala, strcila by som do ust a prehltla.

Ahaaa, sorry, vlastne toto sa vcera uz stalo. Len si to absolutne nepamatam.

Ano, alkohol je neodmyslitelnou sucastou mojho zivota. Pijem hocikedy, ked sa mi zachce. Pijem pivo s kolegami, pijem vino s priatelom a pijem vodku na party. Niekedy to pomiesam a potom trochu vystrajam a beriem drogy. Kvoli alkoholu som stratila i spoznala vela zaujimavych ludi. Kvoli alkoholu som takmer prisla o pracu a vdaka alkoholu som ju vlastne nasla. Vdaka nemu nachadzam inspiraciu v obycajnom svete a kvoli nemu nenavidim seba samu a milujem ostatnych.

V zivote som spravila vela chyb. Ublizujem ludom, ktorych mam rada, cim vlastne ublizujem i sebe. Potom sa rano zobudzam v priatelovej posteli, avsak uplne sama. Iba zronena slzami s flasou cistej vody na suchoty. Sem tam si nepamatam predchadzajucu noc a tak sa len modlim a hanbim. Potom neskor sa z toho celeho este trochu pod vplyvom smejem v metre cestou domov a ludia sa pytaju, ci som ok. Som ? Sama sa pytam toho skaredeho odrazu v zrkadle. A on len nemo ziza, bez slovka a pohybu. Dam si sprchu a zavesim nezmysel na Birdz, mozno si to niekto precita, zdrbe ma a zacne mi davat nezmyselne rady do zivota, za ktore mozno podakujem, ale neponaucim sa a na dalsi den opat pojdem s kolegami na pivko. A o tyzden na par panakov.

Ale teraz vazne. Som ja ale pica.

 Denník
Komentuj
 fotka
inversi  27. 2. 2014 15:47
.. mnoho zážitkov, žiadne spomienky ..
 fotka
burble  27. 2. 2014 16:27
jáááj stávajú sa šelijakosti jj
 fotka
wind  27. 2. 2014 17:32
*mdma
 fotka
mamradadeli  27. 2. 2014 17:42
@wind tak mam tam viac chyb nalejme si cisteho vina "D
 fotka
burble  27. 2. 2014 21:15
@wind gremernací! ale toto aj mne celkom klalo oči
 fotka
matwejo  28. 2. 2014 03:01
myslim, ze tie rady su zbytocne, to je skor uloha pre priatela...

ked sa citis ako pica, netreba uz nic dodat,
 fotka
antifunebracka  1. 3. 2014 04:15
mbma
@6
Napíš svoj komentár