Chladne kvapky pomaly stekajuc nahym telom. Previnilo divajuc sa na odraz vlastnych prehreskov. Zufalo sa snaziac nehladiet na pohlady inych. Hladajuc riesenia vsetkych tych zvlastnych zivotom polozenych otazok a skusenosti.

Odpust. Odpust mi moju strategicku mlcanlivost. Nevypovedane klamstvo. Pokrutenu pravdu.

Sprevadza ma mnozstvo spinavosti, ktore som ako naivna a hlupa osoba bola schopna spravit. Sprevadzaju ma myslienky, ktore nemozno zmarit.

Avsak teraz, dnes, tu, sa chcem zmenit. Dat slovam vyznam a skutkom zmysel. Dat ambiciam moznost prejavit sa. Nechat tu drobnu, dobru cast mojho prehniteho vnutra vyjst na povrch.

Som, kto som. Mozno zla. Mozno nie. Sama mam problem rozoznat, kedy konam tak, ako skutocne chcem. Ako by som mala. Ako by ta dobra dusicka mohla. A ako by iste blizke osoby chceli, aby som konala.

Zivot je jednoduchy, to len my, ludia, si ho zvykneme zbytocne komplikovat. Nie som vynimka.

Tak mi odpust. Nehovor, ze to nejde. Nevrav, ze kazdy robi chyby. Ano, robi. Ale ja uz nechcem. Tak ma potrestaj tym svojim pohladom. Tak sa naser. Tak nieco rob. Nejak mi ubliz. Ale potom, potom zacnime odznova. Pretoze zo mna bude novy clovek. Nova osoba. Nove ciny. Nove slova. Nove myslienky. Nove pocity.

Nova Jasmina

 Blog
Komentuj
 fotka
forgottenone  5. 8. 2013 02:20
Zivot je jednoduchy, to len my, ludia, si ho zvykneme zbytocne komplikovat. / pekne
 fotka
kosmiklove  5. 8. 2013 02:46
Napíš svoj komentár