1. There is a good service operating on all London underground lines. This is a Victoria line train to Brixton. The next station is Kings Cross St. Pancrass. Change here for Circle, Hammersmith and City, Metropoitan, Northern and Picadilly line, National and international rail services. Northern line is suspended.

(why???)

2. Sorry for the delay, we are currently being held on the red signal.

3. Miss Jasmin, You are 3 minutes late, so next hour u work for free.

4. This train is being held here to regulate the service.

5. "Sorry, we are closed." v piatok o polnoci.

6. OFF - LICENCE: "Sorry, we dont sell alcohol here."

7. "Lovely."

8. Samostatná kategória patrí francúzskym, španielskym, portugalským a talianskym turistom, ktorí sa výdatne bránia inému než rodnému jazyku a tak brilantne ignorujú mimo iného i nápisy na eskalátoroch ako "stand on the right". Tak sa vsetci v praci ucime zaroven dalsie 2 jazyky, aby sme mohli obsluzit nasich ctenych zakaznikov.

9. Britky. Afektované, namyslené, priam nafučané, kokotsky hovoriace, škaredé a hlúpo sa správajúce, večne nevkusne oblečené. Neprirodzene dominantné nielen nad vlastnými partnermi. Prehnane urážlivé a vzťahovačné.

10. Šikmookí zákazníci. Siedmi jedia jednu rybu tri hodiny, ďalšie dve a pol hodiny si tú rybu fotia a pridávajú na všetky existujúce sociálne siete, potom si fotia i vás, pijú len tap water a po poldňovom obskakovaní ich vám sotva nechajú viac než 5pencí naviac.

 Denník
Komentuj
 fotka
anitchka  25. 12. 2013 06:37
K tomu bodu cislo 9 - minule som pozerala house hunters international a jedna baba sa tam stahovala z Anglicka do Australie, no ale ten prizvuk sa totalne nedal pocuvat, som jej mala chut prijebat
 fotka
mamradadeli  25. 12. 2013 06:55
@anitchka hej ja viem o com hovoris. zazivam to kazdy bozi den. "aj em sori bat kud ju džast dont tač d džukbox bikoz its sou old and it dasnt work anyway.... " ... "yea maj darlin but ajm a kastm anywej.... and baj d wej aj kud baj dis džubo enytajm aj wud luv tu...ten tausen pauds? is it inaf?" "okej madam aj črast ju bat u ar weitin for jor tejbl so ju kent stend in d midl of a reastaurant...tenk ju" ...."pffff fakin forainr".... "exkjuz mi madam? hev ju eva bín in a restaurant bifor? if ju hevnt, ajm džast tellin ju, stend on dat korner, bi kuajet and veit for jor teibl. thenk ju."
 fotka
gorgor  25. 12. 2013 07:02
Každý, kto zavíta do západných končín Európy, je obrovsky prekvapený, ako nami obrovsky pohŕdajú. Je to spôsobené obrovskou propagandou u nás v tom zmysle, ako nás strašne milujú a obrovskou propagandou u nich počas posledných 1OO rokov, aký sme primitívi a žijeme pod zemou, či v drevených búdach. /V drevených búdach žijú oni, to drevo im za babku dodávame my./
Tak sa, prosím ťa, nečuduj jak Hurvínek pred novými vrátami, že tie hlavy tupé, škaredé a vypatlané tebou pohŕdajú. Je to ich bontón.
 fotka
husky  25. 12. 2013 10:56
@gorgor mosim suhlasit
 fotka
forgottenone  25. 12. 2013 12:25
ta jebnuta Northern line-a ta raz dostane do hrobu a to iste aj ten vyjebany nefunkcny eskalator na Blackhorse Road
 fotka
transplantovana  25. 12. 2013 14:06
@gorgor to si velmi inteligentne povedal presne nazor 'poliaka', co pije pivo uz v autobuse z roboty, nema krk a byva v dome s dalsimi 35 ludmi.
K tomu pohrdaniu- oni to proste tak beru, platia tebe, platia ti najom a ty sa to musis nacit respektovat, musis sa naucit usmievat sa na nich aj ked ti to nie je prirodzene. Na to si tam, obsluzit ich, nemusis byt ich najlepsia kamaratka, prenes sa cez hlupe complaints,ked su blbi, zasmej sa imbdo ksichtu, rob svoju robotu poriadne a nenechaj si pokazit den. Nezachranujes ludske zivoty predsa. Ja vyslovene nutim svoj tim vnimat to takto, a sme spokojni aj my, aj zakaznici. Nema zmysel si nechat kazit den ludmi, ktori si ani neuvedomuju, co robia.
 fotka
gorgor  25. 12. 2013 15:06
Ja som v Rakúsku. A zariadil som si to inak. Ani sa neusmievam, ani nepoklonkujem. Ak stretnem blba, dám mu to zlízať až na koreň. A vypoklonkovať sa nenechám. Som dosť drzí, ale práve preto majú rešpekt. A možno si ma aj trocha vážia. Na rozdiel od spomínaných Poliakov. To sú sráči, nuly, podlízači... Preto ich nemá nikto za nič.
Prepáč, transplantovaná, tvoja veta, že: To pohŕdanie, "oni to tak berú"... má byť o tom, že ide o národnú vlastnosť, nebodaj pozitívnu? Akože: narodil som sa s vlastnosťou, že budem pohŕdať príslušníkmi východoeurópskych národov, ja za to nemôžem, prepáčte mi?
Tak sa im podlizuj. Nikdy ničím medzi nimi nebudeš.
 fotka
gorgor  25. 12. 2013 15:07
@gorgor
pardon: drzý je samozrejme s "y"
 fotka
transplantovana  25. 12. 2013 15:57
@gorgor povedala som vsetko, co som chcela, je to len o pristupe k praci, zakaznikom a ostatnym. Mne to dost vychadza, pracujem v komunitnom prostredi a nemam ziadny problem, ani pokial ide o moj povod.
Ocividne mas z toho komplexy, tak sa zbal a odid a zi na superskom slovensku
10 
 fotka
antifunebracka  25. 12. 2013 16:18
obcas mam pocit, ze oni su este vacsi sedlaci jak my
11 
 fotka
luc.ka  25. 12. 2013 16:22
bod 9 zruinoval moju idealizovanú predstavu o štýlových a vždy super nahodených britkách
12 
 fotka
depropex  25. 12. 2013 16:24
ten mór rízns for mí tu not ivn fink ´baut goin der

z ten anglanskej anglictiny grcam ked ju pocujem
13 
 fotka
luc.ka  25. 12. 2013 16:25
14 
 fotka
mamradadeli  25. 12. 2013 17:28
@transplantovana mas pravdu, ale ja som vzdy mila, ani sa nemusim pretvarovat alebo silit, a nevravim, ze vsetci briti su rovnaki, vacsina muzov je uplne super, su ustretovi, nie su taki afektovani, normalni ludia ako vsetci ostatni, len spravanie britskych zien mi vadi, hovorim o mladych babach, ktore sa opiju z jedneho piva a nevedia sa kontrolovat, no proste chcela by som, aby sa ku mne spravali ako k cloveku nie cvicenej cirkusovej opicke, ale nepovedala by som, ze som tu niekedy mala problem kvoli mojmu povodu, to zas nie... oni asi len celkovo nemusia cudzincov, ale myslim, ze uz by sa mohli zmierit s tym, ze to inak nebude, a hlavne v Londyne. A takeho poliaka napriklad v 90% spoznam na prvy pohlad, a nenavidim, ked slovakov prirovnava niekto k poliakom.
15 
 fotka
gorgor  25. 12. 2013 19:00
@transplantovana
Komplexy z čoho? Vieš TO pomenovať? Alebo prosto iba oponuješ za každú cenu?
Naučiť sa usmievať, aj keď mi to nie je prirodzené, sa skutočne nemusím. Ani ty nie. Budú si ťa viac vážiť, ak im dáš pocítiť svoju osobnosť, nie len otroctvo. Každému je milší človek hrdý, nie ponížený.
Tým pripitým Angličankám občas naznač, ktorým smerom sú dvere, že sú tam slušní ľudia, tak nech neobťažuje. Asi tak. Akoby si bola aj ty Angličanka, nie cudzinec.
16 
 fotka
saddath  25. 12. 2013 19:54
preboha,preboha,preboha. 10 uuuplna pravda len sa smejem
17 
 fotka
mamradadeli  25. 12. 2013 20:01
@saddath kazdy, koho poznam vravi, ze to je pravda a naozaj je to tak a ked to tak po sebe citam, tiez sa smejem na tom
18 
 fotka
cathy  25. 12. 2013 20:06
TALIANI. Neznášam talianov. Je proste vrcholne neslušné, trápne a proste to z vás v konečnom dôsledku robí úplného ko*ota keď je s vami v miestnosti 10 cudzincov každí inej národnosti a taliani proste medzi sebou melú taliansky.... -.-
Mne na anglicku vadilo to, že sú strašne striktní.... chcela som si kúpiť radler. RADLER.(alebo čo to bolo. Ochutené pivo.) Nejdem sa preboha ožrať z jedného radlera. Nepredali. (ok, nechcú sa nechať vyhodiť, to sa dá pochopiť)
Ale najviac ma dorazil ten zapalovač. ZAPALOVAČ KU*ŇA. Seriózne mi nepredali zapalovač.
19 
 fotka
transplantovana  25. 12. 2013 21:37
@gorgor dakujem velmi za rady, naozaj si to vazim, a ked budem potrebovat, urcite si na ne spomeniem napriklad ked budem chciet ukazat, aka som hrda nechapem sice, preco to tlacis do extremu, ale ja nie som vo svojej robote otrokom, vobec nie. Ale nemusim byt preto drza alebo neslusna, aby som ich dostala tam, kam chcem. Respekt sa da ziskat aj inak, nez ako to popisujes ty. To mi dava pocit, ze mas komplex zo svojho povodu a nazoru rakusakov nan.

@mamradadeli hej hej, to mas pravdu, ja na takych, co nas maju za opice, nasadzujem roboticky mode. Oni potom ziarlia, ze sa bavim s ostatnymi normalne
20 
 fotka
saddath  25. 12. 2013 23:45
a k tej devine. mne vadia skor take hlucne stare rachetle co sa najebu z flase vina a nedaju ani tipa. to ze v kazdom narode su skaredi, preafektovani a nevkusne obleceni ludia, na to som si uz zvykla
21 
 fotka
saddath  25. 12. 2013 23:48
a desinu si totalne vystihla. raz dosla kolegyna,ze si ju odfotili a bola uplne v piiici. to ze chcu aby sme ich fotili,na to sme si uz zvykli
22 
 fotka
baggy  27. 12. 2013 13:33
ženy v anglicku rozprávajú fakt strašne, ja nikdy nepočujem rozdiel medzi škriekaním čajok a rozhovorom dvoch angličaniek

nemohol by som mať angličanku ani ako frajerku, lebo vždy keby na mňa prehovorila tou jej rečou tak by som ju tresol panvicou po hlave lebo by som sa po prvé zľakol a po druhé aby prestala ani sa nečudujem, že tam muži veľa času trávia v práci, všetko je lepšie ako počúvať toto

a ešte som postrehol, že čím ide človek dalej od Londýna tým sú rádovo škaredšie ženy, asi to bude tým, že tam už je menej cudzincov

podľa mna je anglicko super ale iba na prázdniny alebo maximálne na pár rokov ale žiť by som tam teda nechcel
23 
 fotka
baggy  27. 12. 2013 13:39
@luc.ka to si dúfam myslela ironicky o tých štýlových a vždy super nahodených britkách však ?
24 
 fotka
luc.ka  27. 12. 2013 17:27
@baggy

taaak.. ja neviem v londone som bola len raz a dávno, aj to len 5 dní aj s cestou... a uk uznávam po každej stránke, čo sa štýlu týka. takže asi som predsalen naivne verila tomu, že sú všetci super a pekní, alebo aspoň teda pekne oblečení
25 
 fotka
miraculeux  29. 12. 2013 18:38
Tá 10-tka by ma zabila.
Napíš svoj komentár