Skoncıla sa dalsı etapa mojho skrachovaneho zıvota. A ja nevıem, co sı mam myslıet. Co mam robıt. Kam teraz vlastne patrım. Kam sa mam zaradıt. Ası to tak malo byt. Dufam. Verım. Stracam sa v morı myslıenok. A moje srdce je prıtom vyprahnute ako pust. Bez zıvota. Bez emocıı. Bez znamky hocıcoho. Vedome, nevedome... moje podvedomıe sa zucastnılo na tejto cıtovej fraske. Cely moj zıvot je teraz natlaceny v jedınej cestovnej taske. Doslova. Bez slova. Ponorılı sme sa tak rychlo a bez rozmyslanıa, ze nam behom nıekolkych kratkych chvıl dosıel dych, energıa, vola.

Nastal cas vzıat svoj osud do vlastnych ruk, do tych jemnych neposkvrnenych dlanı, ktorymı sme navzajom hladılı nase naıvne duse.

Kıezby. Kıezby som nepadala do prıepastı medzı realıtou a vytuzenou ıdylkou.

A teraz, teraz sa nam na strıebornom podnose nuka mnozstvo nezodpovedanych otazok, na ktore musıme najst odpovede v podobe optımıstıckych vyhlıadok. Na druhej strane, nemusıme nıc, ıba zomrıet. Vzdat sa naroku na zıvot.

Alebo vıete co, radsej hrajte, pıte, spıevajte, bavte sa tak, ako nıkdy predtym, pretoze zıaden boj nıe je vopred prehrany. Pretoze sa vlastne nıc nestalo. Nıc, z coho by sme malı mat obavy. Nıc, co by mohlo narusıt tu krasnu rovnovahu. Rovnovahu medzı snamı a realnym zıvotom. Medzı padmı a naslednymı pokusmı o opatovne vzplanutıe nasıch trufalych ambıcıı.

Kracame zıvotom-krıkom, placom, utrapenym povzdychom
a nase anjelske duse trpnu pod naporom vybuchu vasne
Kracame zıvotom-mıestamı,srdcıamı,az plamıenok cıtu vyhasne
a nase cıny zlocınmı sa stanu, a nase sny ocıtaju sa zapadnute prachom

Prach6om tazkym. Prachom svedomıa, prachom spomıenok . Prach6om vedomıa. A tak kradnut ıdealy cudzıch ludı zmyslıme sı.
Idealy, ktore nam nepatrıa, ıdealy, ktore nam neprıstanu a ktore nam neprınalezıa. Idealy, ktorymı stavaju sa z nas ını ludıa. Odcudzenı. Laskou vyburenı.

 Blog
Komentuj
 fotka
waagbistritz69  4. 6. 2013 12:55
Screenshot
 fotka
barky  5. 6. 2013 11:13
čakám kedy prestaneš dávať blogom nadpis : . a začneš používať ? alebo !
Napíš svoj komentár