Ráno v autobuse, keď rozhorčená, krvopotne pohoršujúca sa pani, už priveľmi triasla svojou druhou bradou, uvedomil som si, že sme tak všetci tak smiešne a priemerne naskladaný. Vzhľadom na pracovný úspech delím ľudí na 3 skupiny. Ešte pred tým ako ich vymenujem, musím podotknúť, že úspech vo svojom povolaní a množstvo peňazí na účte nevnímam ako hodnotiaci prvkom, podľa ktorého súdim človeka.

1.DELENIE
Myslím si, že každý z nás je buď worker alebo dreamer. Existujú aj hybridi, ale k ním sa dostaneme neskôr. Worker je človek, ktorý splní hocaký quest, ktorý mu zadáte ak za tým vidí vidinu zisku. Je usilovný a dokáže na sebe makať. Mieru talentu, ktorá mu možno chýba vie nahradiť tvrdou prácou. Títo ľudia taktiež sedia v spomínanom autobuse, pretože im stačí aj manuálna práca a plnenie tej istej úlohy celý život. Chcú pohodu a sú ňou ovládaný. Častý výskyt flegmy.

Potom je tu druhá skupina a to je množina dreamerov. Oni na rozdiel od workerov nenávidia prácu. Majú vznešené plány a sny, vedia si predstaviť najlepšie výsledky a vysloviť tie najkrajšie myšlienky. Ak sa prinútia vedia aj niečo rozumné napísať. Lenže sú taký roztržitý a impulzívny. Ťažko zvládajú pocity, ale ostatným by vedeli vyložiť ich celú osobnosť a riešenie na problémy. Vedia pravdu, iba sa jej nedržia.

Najlepšie je spojenie dreamera a hybrida. To si dokážeme vypracovať asi len sami a málo ľudí sa takto rodí prirodzene. Vznešené myšlienky, za ktorými sa skrýva tvrdá práca ich robia človečenstvom, ktorému závidíme.

2. DELENIE

A to je najpodstatnejšie. Ľudia čo serú s tričkom a väčšina, ktorá serie s tričkom. Tí prví milujú slobodu a voľnosť pri tomto oslobodzujúcom úkone. Tá väčšina, nazývaní tričkári, to asi ešte neskúsili a nezažili to blaho. O sraní aj nabudúce. papa

 Denník
Komentuj
 fotka
riskozvychodu  13. 5. 2015 14:50
" Ťažko zvládajú pocity, ale ostatným by vedeli vyložiť ich celú osobnosť a riešenie na problémy. Vedia pravdu, iba sa jej nedržia. "

toto sa mi páči
 fotka
motovidlo323  8. 4. 2020 16:43
Počkať, čiže obe skupiny serú s 3čkom?
Napíš svoj komentár