Prepacte za tento moj nasledujuci vylev, ale mne to uz neda.. Ano je pekne mat pri svojom boku partnera, niekoho kto vas podporuje, zdielate spolu lasku... ale ja uz cele dni citam popisy k fotkam, statusy a pod. kde sa pise "on robi moj svet uzasnym"... "s nim sa citim byt sama sebou" .. "s nim sa citim byt silna" ... "ona je to preco sa rano zobudzam"... "ona/on je ten dovod...".... a bla bla bla.. ano to je vsetko pekne, ale co keby ste ho nemali? Nemate dovod rano vstat? Zeny co pisu ze s nim sa citia silne a bez neho co ? Ste slabe nevyrovnane dievcatka? Keby ze sa navzajom nemate vas svet by nebol uzasny? Bez neho niesi sama sebou ? Mam niekedy pocit ze ludia su spolu vo vztahu len zo zavislosti, ze sa boja byt sami... v prvom rade by ste mali zacat od seba hladat lasku v SEBE, hladat silu v SEBE, byt stastny tam vo vnutri ..ano presne tam....... vsetko je to len o vas, jednodtlivcoch A ak budete zmiereni sami so sebou, budete sa milovat, budete si isti sami sebou verte ze ten vztah nebude o zavislosti toto nemusi platit pre vsetkych ale z mojho pohladu sa ludia stavaju cim dalej tym viac citovo zavislych na druhych ludoch ....A taktiez sa mi nepaci to, ze ked sa daju dvaja do vztahu tak zabudaju na SVOJ zivot, na svojich priatelov a ozvu sa im len ked sa s partnerom pohadaju atd.. Aj vsetky tie kontroly typu "daj mi tvoje heslo na fb", "kto to bol?! vymaz si ju z priatelov".. a preco by sa ludia co su vo vztahu nemohli stykat aj s inymi ludmi? Aj ked opacneho pohlavia... .. Skuste sa zamysliet ,.,vy toho cloveka nevlastnite , nie je to vas majetok a tak isto ani vy jeho.. prestante sa uz konecne citovo vyciciavat a hnat vas "vztah" k totalnej zahube....
Vase nazory si rada precitam v komentaroch

 Úvaha
Komentuj
 fotka
unspoken  13. 12. 2014 06:14
ja suhlasim so vsetkym..a myslim ze niekto kto je zavisli a ma taky ten typicky chory vztah si to neuvedomuje a nenapise tu ze ...nie nesuhlasim mozno za 10 rokov ked uz budu spolu len kvoli detom
 fotka
burble  13. 12. 2014 06:15
takták
 fotka
greyness  13. 12. 2014 09:48
ja som s frájkom lebo ho ľúbim a robí môj život krajší, šťastnejší. je to osoba, ktorá mi proste spríjemňuje život. ako prežila by som aj bez neho ale veľmi by ma bolelo keby sa teraz rozídeme a stále by som na neho myslela. hlavne by som na neho myslela v šťastných chvíľach, že jój toto by sa mu páčilo, bol by šťastný so mnou. lebo aj teraz, keď niekedy nie sme spolu a ja zažívam alebo vidím niečo super tak mu volám/píšem o tom a on, že jéééj škoda, že nie som s tebou. ale samozrejme, že si pomáhame v ťažkých chvíľach. podporujeme sa, stojíme vždy pri sebe. ale nemyslím si, že sme vo vzťahu lebo sme sa stali na sebe závislí. myslím si, že sme obaja vyrovnaní a spokojní so sebou. každý má vlastné záľuby, ktoré ten druhý rešpektuje a nebráni v nich. stýkame sa aj spoločne s niekoľkými svojimi priateľmi ale aj oddelene, že on so svojimi a ja so svojimi. dôverujeme si. nemáme svoje heslá, neupodozrievame sa. už sa stalo aj, že sme uprednostnili kamošov pred sebou navzájom lebo proste kamoška potrebovala pomoc tak som bola pri nej a frájko to rešpektoval. aj napriek vzťahu sme nikdy nezabudli na svojich kamošov. áno, párkrát sme zrušili nejaké stretko lebo sme chceli byť spolu ale to je myslím si normálne podľa mňa máme krásny vzťah plný skutočnej lásky. a aj okolie nám to dáva najavo lebo nikdy nikto z našich priateľov nepovedal, že sme divný párik alebo, že sme na sebe závislí. práveže nám hovoria aký sme super frájovia a, že dúfajú, že raz aj ony zažijú takú lásku a krásny vzťah ako máme my.
takže ja si myslím, že nie všetky dnešné vzťahy sú také ako si ich popísala. aj, keď jedna moja kamka máva presne také vzťahy-nevzťahy, ako si ich popísala takže ani neviem prečo som napísala tento výlev :letim:
 fotka
leiladrumnbass  13. 12. 2014 10:20
@greyness to mate velmi pekny vztah nechcela som mojim blogom povedat ze VSETKY vztahy su take..niekde som to tam tusim aj spominala..ze to neplati pre vsetkych.. ale bohuzial je ich tak vela, ze je to az na zaplakanie... s tvojim frajkom ti drzim palce podla toho co pises mate krasny zdravy vztah
 fotka
elemia  13. 12. 2014 10:30
ňo isto.
asi tak posledné týždne si uvedomujem, ako moje predchádzajúce pokusy o vzťahy boli práve z dôvodu nebyť sama, mať niekoho pri sebe a dúfala som, že to bude krásnô. no samoška, nič z toho nevyšlo a pokiaľ som neušla z toho pseudovzťahu ja, tak on.
keď som ale bola bez nikoho, tak som život brala taký, aký je príjemne a optimisticky.

ale jedného dňa!
padol mi z neba jeden človiečik, pri ktorom si uvedomujem, o čom je prirodzený vzťah dvoch stvoreniatok.
nie som silnejšia, nie som viac sama sebou, áno, mám svet úžasnejší (ale ani pred tým som svet nevnímala neúžasne), samozrejme, aj pre tým som sa ráno rada zobúdzala do krásneho dňa, no omnoho krajšie sa mi zobúdza, keď sa zobúdzame spolu, alebo sa teším na nejaký spoločný zážitok...
nejde o to, že pred tým (alebo keby som ho nespoznala) som mala život zlý, škaredý, bez farebnosti, že som bola slabá a nevedela som byť sama sebou. len mi do môjho krásneho života priniesol ešte viac slniečka.
a čo sa týka kamarátov, tak ani jeden z nás nemá tendenciu vykašľať sa na nich, len aby sme sa mohli deň noc ňuňať a náš sociálny život tým totálne ochudobňovať. každý z nás má svoju prácu, kde je v kontakte s kopou ľudí, kamarátov, ja osobne mám omnoho viac kamarátov mužského pohlavia a stále za mnou niekto z nich chodí do práce pokecať alebo mi volajú, či nie som vonku alebo či niekam nezájdeme a nemám dojem, že by to f vadilo.
haha! a žiarlivosti si prejavujeme len zo srandy. zavolá mu nejaká baba, tak sa ho začnem naoko naštvaná vypytovať blbosti, alebo do seba rýpeme zo srandičky žiarlivosťami a smejeme sa na tom.
každý má jednoducho vzťah taký, ako ho vníma, aký ho chce mať. ak chce byť niekto závislý na tom druhom a vnímať ho ako celý vesmír a vyhovuje mu to, je to jeho rozhodnutie.
ja som spokojná, šťastná, vyrovnaná a ľúbená nie len ním, ale aj inými osôbkami, ktoré mi dodávajú energiu a radosť.
čo viac si priať!
 fotka
bebekex  13. 12. 2014 11:34
ešteže sa ma to netyka
ale je pravda,ze u mnohych to tak je. well, a po rozchode sa ptm tym ludom ako keby cely ten svet zruti...no,ono to nie je uplne dobre sa na partnera maximalne naviazat,lebo sice to prinasa so sebou vela krasneho,ale ma to zaroven hrozne rizika,takze,ked clovek najde tu zdravu strednu cestu,to je podla mna naj
 fotka
husky  13. 12. 2014 18:52
tak toto si pisala rano?
 fotka
antifunebracka  14. 12. 2014 00:11
ha, velka, OBROVSKA pravda najma to, ako zadani zabudaju na svojich kamosov...
 fotka
sheily  14. 12. 2014 15:26
ja mam vzťah podobný ako greyness.. takže nevidím zmysel v tom to tu znova opisovať len inými slovami.. travíme kopu času spolu, aj kopu času od seba aj kopu času spolu s kamarátmi spoločnými..
a je nám spolu hej takto ako to je, takže si nepredstavujem aké by to bolo bez neho, lebo nevidím dôvod nad takými vecami premýšľať momentálne.. ako určo viem, že by som bola nejakú dobu strašne smutná a všetko, ale tak to je o tom, že keď s niekým si a zrazu bum bac konec, dotkne sa to každého, kto cíti lásku.. a nie o tom, že je môj dôvod žiť..
aaaa robí môj život krajším a veselším, ale tie frázy ako si písala v blogu, sú too much no to je fakt človek má byť sám sebou stále.. ako je jasné, že pri frájkovi sa dokážem odviazať trochu viac, lebo tak keby s kamošom na káve začnem rozprávať ťuťuli muťuli a skákať po ňom a štekliť ho a tak tak by to bolo asi kus divné, ale tak stále som to ja, nech som kdekoľvek, nepretvarujem sa..
vlastne všetky tie frázy čo si písala sú veeeľmi čudné, a ako neviem, či mám šťastie na normálnych ľudí, ale s takými fotkami/popismi/reakciami sa nestretávam.. asi sa obkolesujem len inteligentnými ľuďmi neviem
všetci kamárati v mojom okolí čo majú vzťah sú normálni a nie sú na sebe závislí, trávia dostatok času aj s kamarátmi napriek vzťahu.. proste sa iba normálne úprimne ľúbia..

tak ja len toľko, že asi ich tak veľa na tom svete nie je, možno si len obkolesená nesprávnymi ľuďmi
Napíš svoj komentár