Na TWILIGHT som sa nedal preto, aby som vyhral, ale preto aby som si napísal životopis upíra. Dokonca aj zuby mám tak ohnuté v skutočnosti



A TU je môj príbeh:

Začalo sa to jednou nocou, keď som sa zobudil o polnoci. Všetci spali, okrem mňa. Pozrel som sa von strešným oknom a vtedy som začul jemné šepkanie v mysli. Zazrel som mesiac krvavej farby. Volal ma, priťahoval ma. Bol som zhypnotizovaný šepotom v mojej mysli. Pomaly som kráčal po schodoch a vyšiel pred dom. Bosý v búrke a v pyžame som bezhlavo pokračoval v ceste. Ťahalo ma to ku cintorínu. Cestou bol šepot silnejší a silnejší. Došiel som ku jednej starej hrobke na ktorej bolo napísané moje meno. V kroviskách bol počuť jemný šepot lístia. Vtedy som začul výkrik nejakej ženy. Bolo to blízko a ťahalo mato. Kľučkoval som pomedzi hroby a vtedy som zbadal hrstku upírov! nemohol som uveriť vlastným očiam. Keď ma zbadali, ihneď som sa rozutekal ale aj tak machytili. začali mi piť krv a hrýzli ma po celom tele. Našťastie som mal pri sebe baterku a vbolestiach som ju vitiahol z vrecka. V ten okamžik som zasvietil na nich a pomaly ich to zabíjalo. Získal som čas na útek. Úspešne som utiekol ku domu, ale bol som až tak vyčerpaní že som skoro omdlel. Cez noc ma bolelo celé telo. Vtedy mi bolo jasné, že sa premieňam na upíra. Cítil som, ako mi ratú zuby. Vyvíjal som sa rýchlo a potom ma to ovládlo. Bol som oveľa silnejší než predtím.
Vedel som kto som, vedel som kde mám ísť a mal som aj hlad po krvi. Zašiel som na cintorín do hrobky, kde upíri sídlia. priviedli ma ku hlavnému upírovi a musel som podstúpiť ťažké úlohy. Cez tie teststovania som objavoval svoje dokonalosti i slabiny. Spoznal som sa s ostatnými upírmi a dokonca mi pridelili aj svoj dom v ktorom bývam. Dokopi sme boli jedna veľká krvilačná rodina. Náš klan sa volal \"Krvavý spln\". Boli sme tí najlepší z najlepších zabijakov zo všetkých klanov upírov. Na konte mám veľa obetí. Moje schopnosti sú jedinečné. Vidím v noci a behám rýchlejšie než vlkodlaci. A moja najlepšia chopnosť je Regenerácia celého tela. Dnes som zamestnaný v cintoríne a zarábam slušné peniaze za ktoré kupujem nové zbrane, brnenie a zázračné lieky.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
petronellka  16. 1. 2009 13:11
13ročný a už si zamestnaný ccc
 fotka
tomas  16. 1. 2009 13:13
Veď preto som tam tie príbehy dal Aby nešlo iba o krv
 fotka
jokel  16. 1. 2009 13:17
noo ved to je paraada
Napíš svoj komentár