Prevažne prebdené noci bez jediného sna a záplavy zmiešaných pocitov píšu tento blog akoby samé. Bude to asi tým, že tento týždeň rozhodne o tom, či budem znova po dlhšom čase skutočne šťastný alebo chodiacou kôpkou nešťastia. Ale pekne po poriadku.

Na školskej akcií pred 2-3 týždňami som si začal s dievčaťom z našej katedry. Možno vám prídem divný, ale ja som nikdy nebol veľkým zástancom nezáväzných vzťahov a myslím, že každý chlap by mal mať minimálne toľko slušnosti, aby dotyčnej na druhý deň zavolal.

Nasledujúci deň som sa preto s ňou stretol a aj napriek poopicovej nálade, bol to ďalší príjemný večer, počas ktorého som rozmýšľal či sa do nej dokážem zaľúbiť. A asi som tomu chcel tak trocha naivne veriť. Sám neviem čo sa stalo potom, ale podstatné je, že odvtedy sme sa nestretli.

Je teraz síce skúškové obdobie a možno toho má naozaj veľa, ale skôr by som povedal, že nie. Ja skutočne nie som žiadny sebec, ktorý s priateľkou potrebuje byť každý deň, ale keby si našla aspoň chvíľku. Správy mám ťa rada a stretneme sa neskôr sú ako namotávky pre 13 ročného chlapca.

Už ma nebaví, aby som sa stále ozýval len ja. Doteraz som mal milión otázok, ona nemá žiadne. Tento vzťah, alebo čo to je, musím ukončiť. Túžim po priateľke, ktorá sa stane mojou múzou, nie po takej, kvôli ktorej strácam sny. Túžim po niekom, komu budem môcť povedať ľúbim ťa, bez toho, aby to nevyznelo ako prázdna fráza. Túžim po niečom, na čo už pomaly ani neverím.

Už viem, že s touto ženou do tohto štádia nikdy neprídem. V čom ma teda tento týždeň môže tak potešiť? Myslím, že som našiel tú ženu, ktorú tak márne hľadám a celý čas som ju mal rovno pod nosom. A presa hrozí, že sa mi práve teraz navždy stratí...

 Blog
Komentuj
 fotka
anzu  12. 12. 2010 13:22
Sympatické. Také romantické, no pragmatické zároveň, to mám rada. A to, že si slušný, rozhodne nie je divné.
 fotka
sarah_whiteflower  12. 12. 2010 16:49
V prvom komentári to bolo všetko pekne povedané.

Každý hľadáme tú svoju lásku, ale len málokto ju nájde spôsobom, že nič už nečaká, že všetko je dokonalé, že všetko je fajn. Svet je proste taký.
 fotka
ironic  13. 12. 2010 16:45
@anzu ja viem, ale niekedy si pripadám, že žijem vo svete, v ktorom to divné je

@sarah_whiteflower máš úplnú pravdu, ale prial by som si, aby to tak byť nemuselo...
Napíš svoj komentár