Keď si občas predstavujem Boha v mojom deistickom poňatí, predstavujem si ho ako takého potmehúta, ktorý mi neustále robí napriek. Lebo vie, že toho znesiem ako málokto a s priam infantilnou naivitou vždy verím a nakoniec aj objavím v tom zle, konečný dobrý efekt.

Celý rok sa mi v práci nič poriadne nestalo, hoci som v nej jediný mesiac nešiel pod 300 hodín. Po pravde sa tomu ani nečudujem, mám na to fígeľ. Pri nebezpečnej výške mp3ka do uší, Pointer Sister – i´m so exited a je zaručené, že ani ten potmehút, nie je tak škodoradostný, že by mi doprial takú potupu, keby technik polície náhodou objavil môj posledný počutý song.

Paradoxne pri prvej poriadnej dovolenke počas Vianoc, mi odišlo koleno, operácia nevyhnutná. Prekvapujúco ma to nezobralo. Ku koncu roka som chcel tak či tak končiť, takže to s nadchádzkou prišlo snáď aj vhod. Pár mesiacov vypnutia som potreboval, cítil som sa ako po skončení vojenskej služby vo francúzskych légiách.

Zdá sa to smiešne, že po čase dlhodobého kydania na to, že nemáte voľný čas, zistíte, že keď ho náhle získate, neviete čo robiť. Hrozné, čo spravila zo mňa táto spoločnosť. Veď som úplne zabudol prežívať neproduktívne dni. A tak som sa učil opäť flákať. Vyhodil som pár stoviek za knihy, znova začal písať a učil sa – poriadne variť, skladať Rubikovu kocku, šúľať tabak, zvárať, proste každú prkotinu, ktorej znalosti mi v daný moment nepochopiteľne absentovali.

Asi po troch týždňoch telu už zjavne chýbala väčšia fyzická aktivita a tak som sa rozhodol oprášiť činky. Išla mi vybuchnúť noha, no ostatné svaly si pochvaľovali, keď náhle zazvonil zvonček. Človek sa celý nadšený teší na Jehovových svedkov a ono to Sociálka. Nikdy som si nemyslel, že nedostatok sociálnej interakcie na mňa niekedy doľahne, no bol som dokonca rád aj za takúto spoločnosť. Pozval som agentky dnu, no podľa ich výrazu sa dalo ľahko usúdiť, že toto pomenovanie nemajú rady.

Mozog vydal jasný signál – správaj sa aspoň na chvíľu seriózne! Snažil som sa asi 20 sekúnd...viac som to nevydržal, keď sa ma snažili presvedčiť, že som na PN, kvôli rekonštrukcií vlastného domu, vraj obvyklý prípad. Rázne som poprel, no ona sa to proste musela spýtať - Prečo ste teda celý spotený? Masturboval som, odvetil som rozhodne, sťa by slovami chronického masturbátora. Ako zvyčajne som nevydržal nasledujúce trápne ticho, tak som dodal, že si môžeme overiť históriu prehľadávania.

Našťastie to nebolo nutné. Neviem či by som to odhalenie tohto blafu zniesol. Totiž radšej by som tam mal stovky odkazov gay porna a kopulácie žien s koňom ako názvy niektorých fór na birdzi.

Nasledovala operácia a s ňou to, čoho som sa najviac obával. Opäť holenie nohy. Takmer celý deň som sa odhodlával. Po hodinách mentálnej prípravy som sa k tomu postavil ako chlap – pustil si na youtube globálne otepľovaní a spustil strojček. Zničilo ma to. Odvtedy v histórií ľudstva ťažko nájdete človeka, ktorý má viac empatie pre biblického Samsona.

Operácia v súkromnej klinike bol dobrý krok. Aký to markantný rozdiel oproti štátnym zariadeniam. Nedalo mi to nevyužiť najväčšiu výhodu tohto nadštandardu, ktorú som si všimol hneď pri vstupe na izbu – omaľovánky. Rozhodne jeden z najpríjemnejších pocitov tohto roka – vyfarbovanie si po prebudení z narkózy. Nepopieram tá princezná na koni sa mi naozaj vydarila, sestričky boli unesené. Na nemocničnej nástenke nemá konkurenciu určite doteraz, veď keď som sa pozrel na ostatné výtvory...samí amatéri.

 Blog
Komentuj
 fotka
madiska  2. 4. 2013 20:11
Strašne sa mi páči siedmy odstavec
 fotka
zajkousko  2. 4. 2013 21:01
dnes si tu presne 1111 x ....gratulujem filip
 fotka
momina223  2. 4. 2013 22:11
Celý čas ako som to čítala som sa smiala ďakujem za spríjemnenie dňa
 fotka
h8u  3. 4. 2013 16:07
geniálny blog
 fotka
ciernaruzicka  3. 4. 2013 18:06
 fotka
ironic  3. 4. 2013 20:25
 fotka
tasha5  3. 1. 2015 02:08
jedna prela za druhou ozaj
 fotka
tasha5  3. 1. 2015 02:08
perla
Napíš svoj komentár