Náš vzťah je ako partia pokru. Rozdala si mi tie najlepšie karty aké som mohol dostať. Každou ďalšou odkrytou kartou si mi odkryla ďalší kúsok zo seba a všetky tvoje vlastnosti sa poskladali do vytúženej kombinácie, s ktorou nemôžem prehrať. A predsa teraz, keď som si istý vsadiť all in, sa ma snažíš blafovať a prinútiť zložiť. Objednal by som sa na vyšetrenie mozgu, keby to spravím.

Márne sa snažím nájsť dôvod prečo mi píšeš tie smsky, v ktorých mi tvrdíš, že mi za to nestojíš, že to budem ľutovať, že mi iba ublížiš a nech nestrácam s tebou čas. Po tej poslednej dnes ráno som z toho normálne na päť minút zostal smutný. No dobre, v skutočnosti to bola hodina, čo som dookola počúval Aliciu Keys - try sleeping with a broken heart, ale potom som si to uvedomil.

Ja predsa žiadne zlomené srdce nemám a ani mi ho nikto neukradol. Ja som ti ho dal celkom dobrovoľne. Darmo ma presviedčaš o tom aká si hrozná, veď ja ťa predsa poznám a keby si ho nezaslúžiš, tak by som ti ho nedal. Mňa už dávno prestalo baviť, hľadať dôvody, prečo by sa mi malo stať niečo zlé.

Dávam ti právo ma zraniť, keď budeš chcieť, dávam ti právo ma zblázniť, keď budeš chcieť, ale nedám ani nemôžem ti dať právo rozhodnúť, ako a čo mám cítiť.

Raz v jeden deň prídeš na to, že si to ty, ktorá je pre mňa pridobrá. Možno vtedy povieš - prepáč Luki, si správny chalan, ale ja mám na viac. Ale vieš čo? Radšej budem do tej doby s tebou šťastný, než aby som bol odsúdený po zvyšok života hľadať dievča, čo bude mať v sebe aspoň kúsok z teba.

Na pár dní sme síce znova oddelení diaľkou, ale ja ťa aj tak stále cítim pri mne. Stále ťa cítim, ako si o mňa opieraš svoju unavenú hlavu, ako sa ma držíš, akoby som ti mal každú chvíľku utiecť, ako mi ležíš na nohe a dobre vieš, že keby sa to dalo, tak tú nohu by som ti dal, keď sa ti na nej tak dobre leží.

Preto prosím, už nikdy viac mi nepíš veci typu, že mi za to nestojíš. Keď budeš mať nabudúce opäť také nutkanie, povedz mi to radšej osobne. Ale ty mi to aj tak nepovieš. A vieš prečo? Pretože vieš, že by som ti z očí ľahko vyčítal, že to nie je pravda.

 Blog
Komentuj
 fotka
helliumka  7. 1. 2011 19:35
skvelý blog!
 fotka
ironic  8. 1. 2011 13:55
@helliumka Ďakujem
Napíš svoj komentár