Zobudil som sa ešte vysmiaty, teda evidentne stále ešte opitý. Totiž včera bol hokej nitrianskych univerzít, ale výsledok márne hľadám v pamäti. Ale asi vyhrala zas UKF, keď sa toľko nalievalo.

Napriek zhoršenej koordinácií tela som sa vybral zabehať, lebo v takéto ráno vás to buď zabije, ale postaví na nohy. Opäť sa mi potvrdila druhá možnosť, takže som si hneď potom dal svoje diétne raňajky pozostávajúce z oravskej slaniny a makového koláča pre neodolateľný úsmev. Pred odchodom ešte 2 série na tom kurviči chrbáta z teleshopingu, ktorý vám má urobiť kocky na bruchu. No neviem, buď to moc nefunguje, alebo pôjdem k očnému.

V obchode mi nejaká sviňa ukradla posledný výtlačok hospodárskych novín, takže si kupujem len zvyčajné camelky a zapaľovač. Asi som nemal hovoriť pokladníčke nech ma prekvapí s výberom. So zlomyseľným úsmevom mi dáva do rúk ružový zapaľovač s červenými srdiečkami. Beriem to v pohode, aj keď už počujem večer tie poznámky.

Vo vrecku bundy ešte objavujem decovú fľaštičku absolutky zo včera, takže si dávam ranného vyrovnávaka. Viete najebať sa večer predtým dokáže každý, ale ísť potom nasledujúce ráno na nepovinnú konferenciu, tak na to musíte byť pán. Cestou tam mi Lenny Kravitz spieva do ucha, či ju ešte niekedy uvidí, no a ja si spomínam na tú slečnu zo včera. Po slovensky vedela len trošku, o to viac sa mi páčila, keď sa mi snažila rukami - nohami stále niečo povedať. Napriek tomu bola hrozne fajn.

Po konferencií utekám do blízkej dediny pri Nitre, kde mám spracovať komunálne voľby. No kde by som ja len naháňal všetkých tých respondentov. Zapadnem do miestneho lokálu a za 2 vodky čo si s miestnymi štamgastmi dám, dostanem údaje aj na 4 práce.

Som doma, ledva píšem tento blog a utekám na dnešné beánie pre prvákov. Takže rýchlo niečo zjem, beriem zo skrinky cigy, peňaženku a posledný kondóm?! Prisahám, v tejto rodine mi ich snáď niekto žere, ale minimálne tie ovocné používa ako žuvačky. Čo narobím, musím zase ísť, aj keď noc je ešte mladá

 Blog
Komentuj
 fotka
belikeme  8. 10. 2011 14:03
týmto si to zabil, ten posledný odstavec ma dojal až k slzám Inak tento rok sa na hokeji vidíme
Napíš svoj komentár