Voľný čas evidentne neprospieva mojim myšlienkovým pochodom, takže sa radšej zdôverím len tu. Ako som sa do riti dostal až do štádia, kedy viem, ako sa zachová moja rodina, keby som bol gay?!

Ale poporiadku. Minulý týždeň som vypil prvého radlera , použil slovo macek v bežnej komunikácií so zákazníkom a zaklincovalo to prvé tričko s véčkovým výstrihom. Pyšne síce vystatuje moje štyri chlpy na hrudi, ale aj tak...niekedy som ich mal dokonca päť, tú príšernú nehodu však nehodlám rozoberať.

Bojím sa, kde to môže skončiť. A teraz nepreháňam! Nemôžem sa predsa len tak preorientovať, nechcem byť vo vzťahu žena. Dokonca aj ten psychologický test na povolanie ma odsúdil do roly matky. A musím si sakramentsky dávať pozor na zákon, pretože viete ako sa volajú takí ako ja vo väzení? Maséri...

Pripomína mi to ľahkovážne chyby v mladosti. Viete aké je to, keď sa chcete stať drsným chlapom, ale vyrastáte spolu so štyrmi sesternicami? Abecedu v skákaní na gume viete skôr ako tú školskú. Zručnosti v robení mejkapu a viac menej aplikácie všetkej kozmetiky sa trénuje na Vás. Leto, kedy som mal kvôli tomu ryšavé vlasy, doteraz vyvoláva traumu. Miesto Fifíka alebo Kamaráta máte prelúskané Bravo girl alebo Top dívky....

A tie telenovely. Preklínam Jednoduchú Máriu, že to odštartovala. Aj po mojom presťahovaní stačilo cez prázdniny strávené s nimi len zopár častí a opäť som do toho spadol. Esmeralda, Rosalinda, Kráľ dobytka, Tučná Bety, Divoký anjel...ten ma obzvlášť nasral, keď cez poslednú 270 časť dávali hokej. Doteraz neviem či to Fakundo nakoniec zvládol.

Nesmiem toľko loviť v pamäti ale nedá sa. Pamätáte sa na svoje prvé cédečko? Ja som dostal Rickyho Martina....Un dos stres! a vrtel som sa pred zrkadlom ako jednotka plech. Knihy radšej rozoberať ani nebudem, lebo súkromnú zbierku stále vyvoláva nepríjemné otázky – Luky, to tam vážne máš Krvácajúce city? a pod.

Vrchol ľadovca uzatvára príhoda zo strednej, keď som dostal od spoluhráča z vyššieho ročníka oznamko. Trieda si ho chcela tiež prezrieť a tak po kolovaní na konci dňa opäť skončilo u mňa. Doma som si ho nedbalo odhodil na stôl a odišiel opäť do školy. Po návrate domov čakala v obývačke rodinná porada. – Vieme to, nechceš nám o tom prezradiť viac? Prečo si hral tú pretvárku? Vety, ktoré vždy pookrejú srdce mladého pubertiaka. Ako vojnovému veteránovi sa mi premietali pred očami všetky prešľapy minulých týždňov.

Potom som opatril to oznamko . Do vnútra niekto z triedy dopísal srdcervúce vyznania ako Cmuk, Nikdy na naše chvíľky nezabudnem, Navždy závislý na tvojom nástroji... A tie ich pohľady – si náš syn, vždy budeme za tebou stáť...a v pivnici sa ti určite bude páčiť. Na trápne rozhovory som bol cvičený už odjakživa, no tento by som už nikdy nechcel opakovať.

Už len napísať to, ma uviedlo znova do depresie, išiel by som si zapáliť, ale došli mi. A jediné v dome sú mamine Slimky...

 Blog
Komentuj
 fotka
thisismyname  28. 4. 2013 21:32
ty si pan
 fotka
thisismyname  28. 4. 2013 21:34
Zevraj Fakundo,omg sory ze spamujem ale toto je moc
 fotka
ironic  29. 4. 2013 19:29
@thisismyname Fakundo a Milagros, mi nehovor, že si vymýšľam!
 fotka
thisismyname  29. 4. 2013 19:32
nevymyslas,prave preto sa smejem ty si pan ..a že Undos stres och
 fotka
miaja  22. 5. 2013 14:03
mno paráda
Napíš svoj komentár