Dnešný deň sobota. Oddychový deň a zhodou okolností, dnes nejdem do práce. Našla som si však náhradný program a to výlet na Skalku o ktorom budem hovoriť v ďalšom blogu. 

   Dnešné raňajky tiež boli iné ako obvykle. Stihla som si dať len rožok so syrom a vybrala som sa na výlet. Cesta bola dlhšia a mala som dostatok času premýšľať ale o tom potom. 

   Keď som prišla domov, už čakala sestra s kávou v altánku, ktorá prišla na návštevu. Upravila som fotky z dnešného dňa čo mi zabralo dosť času, keďže veľmi rada fotím. Potom nastala chvíľa na kalimbu. Denne trénujem a tak verím, že raz budem aspoň v tomto dokonalá a jedinečná medzi ľuďmi, ktorých poznám. 

   Rýchla návšteva starkej sa akosi pretiahla a tak som domov prišla až okolo siedmej večer. Stále som mala na mysli, že ešte treba behať a cvičiť. Na večeru som si rýchlo uvarila párky, lebo dnes som nemala vôbec čas na varenie. Po večeri šup na pás. 2.46 km za 30 minút. Trochu som spomalila ale namiesto minúty rýchleho behu idem dve minúty a trochu pomalšie. Nič to nemení na tom, že z pásu odchádzam spotená a udýchaná. Verím však, že to bude čoskoro lepšie. 

   Po behu ešte 5 minútové cvičenie, ktoré mi dnes prišlo akési príliš nenáročné. Teraz nasledovala sprcha a opäť tréning na kalimbe. Veľmi ma to chytilo. Na posteli ma už čaká kniha a keď dopíšem zážitky z dnešného výletu, určite sa na ňu vrhnem. 

   Skvelý deň plný zážitkov je za mnou.  

                        "Ak sa ti nepáči, kde si, pohni sa, nie si strom."

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár