Pozri... Su ludia, ktori maju malo akne, no su aj ludia, ktori ich maju vela a nevedia sa ich zbavit [ja] a potom su taky, ktori nemaju ziadne... Ak si pri sebe, mozes skusit zchudnut, ak nie, tak s tym pravdepodobne nic nenarobis. Garnier peelingy atd sice pomahaju, ale akne ta nikdy nezbavia a vacsinou su len velmi slabou naplastou...
Jedine co ti ostava, je zmierit sa s tym a pockat, kym sa hormony ukludnia
Aj ja som na tom presne tak isto.vcera som s dala doobeda zineryt poobede ichtilovu mast a na noc nejakú masticku.a nepreslo.dnes doobeda ichtilovu a som zvedava
kup si v lekarni Eryfluid, len si to musis nejak vybavit, lebo je to na predpis.. a kazdy vecer si tym natieraj postihnute miesta.. je to lacne a fakt ucinne... vyskusala som naozaj vsetko na svete a toto bola prva vec, ktora mi takmer na 100 percent zabrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som sa tej spiny nezbavila od 10 rokov
jeb nato, aj tak sa každy bude zaoberať sebou, či vyzera dobre a či sa nestrápni -.-
Jedine co ti ostava, je zmierit sa s tym a pockat, kym sa hormony ukludnia
@dianka159
hlavne si na noc žiaden krém nedávaj a ani na deň.
a zmenit stravu tiez dost pomaha
A do dňa ti nič nezmizne. Kúp si kuklu a tvrď, že si mimozemšťan, ak sa hanbíš.