@pubertslatinocelny Už som šla po Tebe vyštartovať s tým, že som jej to len našla a viac sa tým nezaoberala, ale potom som si prečítala 5.príspevok a pochopila som. Teda snáď som pochopila, lebo momentálne sa vraciam z fóra, kde sa "skúšobne" rozchádza.
Verím však tomu, že o chvíľu sa vedci pokúsia vyvinúť aj niečo také, čo bude po minúte po narodení jesť tuhú stravu jak nič.
Poviem ti hneď, 10-14 dní. najprv sa mu začnú tvoriť malé štrbinky a pootm už celkom. tak okolo dvoch tyzdnov, viac asi ani nie. A ak sa pytas kedy ho mozes odobrat od matky, predavaj usa od 8 tyzdnov. da sa aj skor ale to by so mnerobila.
oči otvárajú štence po 2 týždnoch, po 4 týždňoch začínajú jesť sami a brať od matky sa môžu od 6tich týždňov, ale pre dobrú psychiku psíka by sa nemali skôr ako po 8 týždňoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
..kvak..
..kvak..
Verím však tomu, že o chvíľu sa vedci pokúsia vyvinúť aj niečo také, čo bude po minúte po narodení jesť tuhú stravu jak nič.