Ahojte lidičky Mám na vás obrovskú prosbu. Kliknite si na hore uvedenú stránku. Je to zľavový generátor - čiže generuje zo všetkých zľavových portálov to "najvychytanejšie".
Home page sa mi zdala ok pri zbežnom pohľade, vyhľadávanie, kategórie, proste všetko tam, kde by to človek čakal, len hlbšie som to nemohla preskúmať, lebo som dostala error:
An error was detected which prevented the loading of this page. If this problem persists, please contact the website administrator.
system/libraries/drivers/Database/Mysql.php [61]:
mysql_connect(): User nadracku already has more than 'max_user_connections' active connections
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
An error was detected which prevented the loading of this page. If this problem persists, please contact the website administrator.
mysql_connect(): User nadracku already has more than 'max_user_connections' active connections
mysql_connect(): User nadracku already has more than 'max_user_connections' active connections tuším máš slabý hosting
AkcieZľavy.sk 20
BestPrise.sk 81
Boomer.sk 152
BratiZlava.sk 52
CenyNaDne.sk 81
ČertovskéZľavy.sk 136
CouponZone.sk 57
DetskéZľavy.sk 6
FajnZľavy.sk 43
Jožko.sk 146
KopecZliav.sk 23
KúpZľavu.sk 18
MoreZliav.sk 97
NewGo.sk 18
OplatiSa.to 18
oZľave.sk 29
RajZliav.sk 23
ŠetriZa3.sk 81
ShopCity.sk 64
SkveláZľava.sk 8
Slevotéka.sk 20
Slevovi.sk 31
ZaBagatel.sk 37
ZaMenej.sk 151
ZlavaDňa.sk 437
Zľavodom.sk 65
ZľavoHit.sk 50
Do prčic pamätám keď boli ešte len dva
Ak nevieš vymyslieť nič vlastné, ale chceš úspech tak:
a) musíš skopírovať niečo zahraničné, čo tam ide a u nás to pravdepodobne čoskoro tiež pôjde (musíš byť prvá a v dobrom čase to uviesť)
b) franchising
Btw. neber si to nejako zle odo mňa, obdivujem, že vôbec niečo vlastné sa snažíš rozbiehať