Ahojte,je tu niekto,kto sa odhodlal popri práci študovať externe vš? Povedzme,že vekovo 29-30r ? Ak áno, ako ste to zvládali a čo ste konkrétne študovali/ študujete ? ?Chystám sa tak ma to zaujíma. Budem rada za zdieľanie skúsenosti. ? Ďakujem ?
Ano, v 26 mi preplo a dal som sa na externe studium psychologie
Bolo to casovo narocne ale to hlavne preto ze po covide sa rozhodli ze prejdu z online formy na standardnu tak som sa jebal kazdy piatok vecer nocakom do trnavy z kosic
Co sa tyka uciva tak sa to dalo zvladnut pri robote, jedine na skusky som si obcas musel brat dovolenku lebo nie vzdy dali termin v sobotu
@novynick@4 Ahoj,rozumiem... takže niesom jediná,komu takto "preplo". A zvládol si to teda ? 🙂 Prečo tak ďaleko? V KE sa pokiaľ viem, tiež dá študovať psychológia, či? 🙂
@rapunzel2452@5 chcel som externe a tak aby to nenarusalo moju pracu (throwback na 2018 ked som si chcel dorobit Bc z informatiky a ti kokoti na UPJS mali predstavu externeho studia v utorok pdoobedu, stredu doobedu a piatok cely den lol) a na TRUNI zarucovali ze vyucko bude len v sobotu ( a prvy rocnik pocas covidu bol aspon online)
@novynick@6 aha, tak potom sa ti nečudujem,chápem ťa.. ja tiež potrebujem zladiť vyučovanie s prácou, zatiaľ sa len informujem,chystám sa až na ďalší rok ísť lebo teraz mi to ešte nevyhovuje lenže čas letí..a hej,mne by tiež vyhovovalo,že len v sobotu, no uvidím..
ja by som presne takto chcela ist. mam jednu vš, ale chcem si dorobit za 2 roky druhu (akoze uz by som sla na 2. stupen na 2 roky) a tiez strasne stresujem, ze jak sa to da stihat
@annyejnji@8 tak ja ešte len bc chcem začať 😁 a chápem ťa lebo ja to isté,ale myslím,že asi najlepšie je zavolať na študijné oddelenie danej školy a opýtať sa ako často je výuka 🙂
@rapunzel2452@7 Urcite sa informuj dopredu, hlavne ked je to UPJS ako si pisala v druhom fore, ako vravim moja skusenost s UPJS (ale informatikou) bola ze mali strasne retardovany rozvrh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bolo to casovo narocne ale to hlavne preto ze po covide sa rozhodli ze prejdu z online formy na standardnu tak som sa jebal kazdy piatok vecer nocakom do trnavy z kosic
Co sa tyka uciva tak sa to dalo zvladnut pri robote, jedine na skusky som si obcas musel brat dovolenku lebo nie vzdy dali termin v sobotu