Väčšinou na urbex, všeliaké cestovateľské jazdy autami, kutilský youtuberi, aj na vychytávky z Temu a Aliexpressu, potom samozrejme aj farmársky youtuberi a pestovatelia. Ale najviac ten urbex, to pozerávam dosť často.
sa mi paci ze su to tvoji oblubeni youtuberi ale aj tak si zahlasovala za kazdeho nepozeram youtuberov aj ked kiffnessa mam celkom rada ale nenazvala by som ho youtuberom, on je umelec!
@nats@5 Ja vždy hlasujem vo vlastných anketách, bez vynimky ...No a taký Pppiter trebárs nie je umelec? Ved jeho skeče boli podľa mňa rozhodne forma umenia Aj dobrý strih, výber hudby, cit pre detail, scenár, plánovanie, kamera...sú podľa mňa forma umenia.
@11monika11 jej, ty ich toľko poznáš? Potešilo ma, že aspoň niekto A pozeráš niekoho z nich aj tak povedzme viac pravidelne? A koho by si mi prosím odporučila ty? Ďakujem.
No z týchto co som označila mam všetkých odoberanych, ale uplne pravidelne ich nesledujem, nemam na to cas a okrem nich ešte pozerám Nikol Kastylovu (ci tak nejako sa vola), a ešte Nočni mury.
A ešte mam hrozne rada Starej fotr, ale to je asi mimo tvojho záujmu, on chodí po reštauráciách a hodnotí ich
@11 monika11@11 Ďakujem, kuknem. Tak ja ti ešte odporúčam Pppíter (najmä jeho staršie videá, skeče) a Naked Bananas. V oboch je naprosto skvelý jedinečný humor!
Starej fotr poznám, ale máš pravdu, nebaví ma to. Podobne Jdemežrát.
@azizi@8 no len ja to len tak pozriem, nevravím že ma tými vecami oslovia. Častokrát ma to ani neuchváti, nerozhodnem sa to kúpiť, lebo je to zbytočné a netreba mi to tak ani. Kupujem iba veci k veci. Somariny nechcem a väčšinou aj na opravy.
@samsebou30@18 Nedávno si vravel, že neustále na niečom pracuješ a nemáš čas na oddych. Ako to vlastne zvládas, keď si nevieš nájsť čas ani na to úplne obcas vypnúť a pustiť si nejaký film, seriál alebo dobrú knihu? Úplne v dobrom sa pýtam, lebo ja by som to nedala. Akože viem, že to kutilstvo ťa baví, ale nemáš chuť si občas len tak ľahnúť a 3 hodinky pri niečom relaxovať?
@azizi@19 tak nervózny z toho nie som, iba občas keď je tej roboty až mnoho, no a tak nejako dobre to zvládam. To už vtedy celkom robím, z roboty do roboty. Viem, že nepotrebujem neustále stretávať tváre, kdesi sa túlať a že ma tam asi nič dobré nečaká. Nemyslím si, že ľudia sú nejakí dobrí, tak som na nich zanevrel.
@samsebou30@21 A nemôžeš sa jednoducho zavrieť či zamknut vo svojej izbe (a ostatným povedať, nech ťa nerušia), vziať si notebook či dobru knizku a sám v pokoji pri niecom relaxovať? Ja len že nedávno si mi napísal, že vôbec nemáš čas čítať knihy, tak aj preto sa pytam
@mariquittka@33 Dejepis inak sa mi moc nepáči, je to také dosť jednoduché, pre mňa nudné témy a pôsobí to na mňa, akoby to bolo cielene na deti. Veľmi jednoduchý štýl rozprávania. Plus mňa ľudské dejiny nikdy moc nezaujimali
BeWise bol skvelý, no ten už dávno netočí, obrovská skoda
Ja sledujem hlavne zahraničných youtuberov alebo YT kanály, napr. Mama Doctor Jones, Doctor Mike, The Click, Psych2Go ... A potom rôznych gamerov, ako FakeGamerGirl, lilsimsie, staycation, LuluLuvely ... Ale poslednú dobu dosť málo pozerám, oveľa menej ako kedysi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A čo si myslíte o tých, ktorých som vymenovala?
A ešte mam hrozne rada Starej fotr, ale to je asi mimo tvojho záujmu, on chodí po reštauráciách a hodnotí ich
Starej fotr poznám, ale máš pravdu, nebaví ma to. Podobne Jdemežrát.
BeWise bol skvelý, no ten už dávno netočí, obrovská skoda
Kurzgesagt nepoznám, ale kuknem.