Ahojte chcela by som sa spýtať či nevie niekto o nejakej škole kde sa nerobia prijímačky. Potrebujem ju ako zálohu ak by sa mi nepodarilo dostať sa kde chcem. Ďakujem
@ majocka95
ak ti je úplne jedno kde to je čo to je za odbor tak v trnave pedagogika bola na základe prospechu .. teda pred pár rokmi to tak bolo čo viem ale či je to tak aj teraz neviem
prepáčte že sa to tu opakuje som zavalená knihami a nemám čas študovať tu všetky články a kto k tomu čo napíše .. chcem ísť na psychológiu ale potrebujem nejakú zálohu ak to nevyjde a myslím si že pedagogika by bola v pohode .. lenže priemer do 2,2 nedám .. ale všetkým ďakujem za reakcie
@majocka95 psychológia bez prijímačiek je na UKF v NR a v Prešove, ale tam je to podľa priemeru a ja som mala priemer do 2 a nevzali ma do Prešova, to už skôr na prijímačky sa dostaneš čo sa týka psychológie A keby niečo, tak UCM istí všetkých psychológov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak ti je úplne jedno kde to je čo to je za odbor tak v trnave pedagogika bola na základe prospechu .. teda pred pár rokmi to tak bolo čo viem ale či je to tak aj teraz neviem
ale zopakujem sa, Technická uni vo Zvolene, Fakulta ekológie a environmentalistiky...