Nie, pocula som o tom podcast a aj vtedy ked sa to u nas na SVK stalo som si o tom vela citala, chapem ten fakt ze v dnesnej prestimulovanej dobe je pre cloveka uplne jednoduche zoskratovat + katastrofa vzdy pride ked sa spoji viac nepriaznivych faktorov. Toho cloveka absolutne nesudim. A nepotrebujem na to nasilne drasavy film v kine..
Nie a ja takéto drámy nerada pozerám, sklucuje ma to a drámy mám dosť aj vo svojom vlastnom živote, takže inde ju nevyhľadávam :/ Ale zaujalo ma to, skúsim na to mrknúť, ak sa bude dať nejak online. Vďaka.
Aha, ja som klikla bez prečítania na ten odkaz od @casey77@5 a myslela som, že to je ono. Tento slovenský by som si rada pozrela, ale príšerne ma tá téma desí, tak neviem, či naberiem odvahu
@azizi@8 ja som bol v šoku keď som zistil že tu neni reč o nadpozemskom a mimoplanetárnom výkone Anthonyho Hopkinsa. O hento druhé s Ondríkom by som veru okom nezavadil
Vraj je to dobre natočené aj zahrané ale úprimne, už len ten príbeh samotný keď som o ňom počul mi vtlačil slzy do očí, kebyže si pozriem filmovú adaptáciu tak by som asi dostal depku na týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
akoze fakt
» www.csfd.sk/film/811894-ote...