@abstraktdepres@2 skladby su zoradene vzdy abecedne inak preqapuje ma, ze v cine hraju kapitalisticke juhokorejske pesnicky, myslel som, ze medzi tymi krajinami je obrovska nevrazivost ako v minulosti medzi japonskom a juznou koreou ale zas ked tak rozmyslam, vela k-popovych skupin ma pesnicky aj v kantoncine, tak to asi nebude az take zle BE je ok, aj ked posledny album ma az tak nenadchol, zacina sa trochu opakovat, nemyslis?
A aký je rozdiel medzi touto anketou a tou prvou? Najlepší song je len podľa nejakého rebríčka a toto su reálne skladby, ktore sa aj niekde hrávajú? lebo tieto poznám vsetky, bohužiaľ
@11monika11@5 v 1. su vybrane umelecky najhodnotnejsie, najqalitnejsie pesnicky, ktore vznikli posledny rok a ktore renomovani kritici najcastejsie oznacovali ako najlepsie - pricom mozu byt absolútne nezname toto je zas proste len 15 najhranejsich pesniciek na svete za posledny rok, bez ohladu na roqzniku ci nejake ine kriteria medzi nami, tiez ich v tomto rebricku povazujem len zopar za skutocne dobre @teal pozri odpoved vyssie
@11monika11@15 podla mna uz ludia po tych rokoch vedia, ne? hlavne "najlepsia pesnicka" a "najvacsi hit" - to uz sama musis citit ten vyznamovy rozdiel
9-10 veci poznam, ale pri drvivej vacsine som si takmer ista ze su aspon 2-3 roky stare 🫠
Mam rada Apt lebo mi to pripomina stare dobre the tong tings, lubim vsetko od billie eilish a zopar tych silnych muzskych hlasov som si niekolko x shazamovala, ale mena si nepamatam 😅
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zhodou náhod tu toho poznám viac.
Rosé-APT, ako velmi je to pri nás populárne? Píšem si s jednou čínankou a tá mi hovorila že pri nich je to všade a že si to pospevujú deti na ulici
Lola Young, toto tiež poznám od jednej kamarátky z auta.
A Billie Elish, to je samozrejmé. Prvé dva albumy su do rádia takmer až príliš dobré
Zajtra ti tu za niečo z toho tiež zahlasujem
A aký je rozdiel medzi touto anketou a tou prvou? Najlepší song je len podľa nejakého rebríčka a toto su reálne skladby, ktore sa aj niekde hrávajú? lebo tieto poznám vsetky, bohužiaľ
@teal pozri odpoved vyssie
Mam rada Apt lebo mi to pripomina stare dobre the tong tings, lubim vsetko od billie eilish a zopar tych silnych muzskych hlasov som si niekolko x shazamovala, ale mena si nepamatam 😅