Už za pár týždňov tu mame zasa Vianoce ten krásny čas ked sa rodiny znova stretnú dajú si darčeky medzi sebou ako každý rok. Čo pre teba znamenajú sviatky pokoja a radosti maju pre teba aj duchovné zameranie alebo sa viacej tešíš sa na darčeky ? Ja ti
nezdieľam tento celý humbuk okolo Vianoc so svetom.
Pre mna j to cas, kedy budem x dni nahanana mamou k upratovaniu a peceniu ale potom si oddychnem od povinnosti a budem len jest, ale potom si zacneme vsetci liezt na nervy lebo byt doma cela rodina dva tyzdne je dost zlozite. A v konecnom dosledku len zleniviem a tazko sa budem dostavat do svungu. Ale dostanem kozmetiku a oblecenie, to sa zide
jo a zabudla som, 24. budem zaspavat s tym hnusnym pocitom aby celu rodinuzas nadranom nezobudil telefonat z nemocnice
Beriem to ako čas, keď je mama celé vynervovaná z pečenia, zazerá po každom, kto si na chvíľu sadne a neupratuje, babka nechce prísť, lebo nebude môcť ísť do "svojho" kostola na omšu, otec zavíta tak každý druhý rok, sestra sa musí učiť na skúšky, ja som lenivá a neporduktívna, vonku je hnusne zima a obchody sú preplnené opozdilcami.Tento rok sa mi k tomu pridá blížiaci sa deadline na podanie prihlášok na VŠ a samozrejme neodvratné štúdium na maturitu.
Takže nie, Vianoce pre mňa nemajú duchovnú hodnotu a majú ďaleko od "sviatkov pokoja". Jediná pozitívna vec je ten dobrý pocit, keď sa mi podarí pre všetkých členov rodiny vybrať darček, ktorý ich fakt poteší.
To je uplne megasupernaj sviatok v roku ludia su o 0,00001% milsi a vona domacich kolacov a pohlad na stromcek a nebodaj este vonku na zasnezenu krajinu to su momentu kvoli ktorym sa oplati zit A dostat pod vianocny stromcek par ponoziek a zivot je zas na chvilu dokonaly
Teším sa akurát nato, že budem v pokoji doma, bude kopec jedla...ale inak ma absolútne nejak nechytá tá atmosféra Vianoc...ani nič podobné...nula bodov...
zaobišla by som sa bez darčekov skor mam rada to jak sa spolu najeme lebo je to jediny den v roku.. a potom ideme k babke kde je polovica rodiny a bavime sa do 4 rana
mám všetko materiálne čo sa druhému ani nesníva, ale tu duševnú krásu, povzdvyhnutie bližšie k Bohu mi nedá nikto, iba narodenie nášho Spasiteľa Ježiša Krista..
je to pre mňa najkrajší sviatok v roku :-S :-S :-S :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pre mna j to cas, kedy budem x dni nahanana mamou k upratovaniu a peceniu ale potom si oddychnem od povinnosti a budem len jest, ale potom si zacneme vsetci liezt na nervy lebo byt doma cela rodina dva tyzdne je dost zlozite. A v konecnom dosledku len zleniviem a tazko sa budem dostavat do svungu. Ale dostanem kozmetiku a oblecenie, to sa zide
jo a zabudla som, 24. budem zaspavat s tym hnusnym pocitom aby celu rodinuzas nadranom nezobudil telefonat z nemocnice
Takže nie, Vianoce pre mňa nemajú duchovnú hodnotu a majú ďaleko od "sviatkov pokoja". Jediná pozitívna vec je ten dobrý pocit, keď sa mi podarí pre všetkých členov rodiny vybrať darček, ktorý ich fakt poteší.
je to pre mňa najkrajší sviatok v roku :-S :-S :-S :-S