Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s venušinými guličkami, aké to je, a za kolko ich máte lebo videla som aj za 5 € aj za 50€ tak či je nejaký rozdiel medzi tým.
ja som jednej ex kupil gulicky. Neviem kolko stali. Ona sa najprv zdrahala, ze nie no nakoniec ich chcela. V noci sme sa s nimi hrali a raz s nimi isla do skoly potom si ich uz necchela vybrat vraj skvela vec
fúú téma pre mňa ja ich mám totiž doma, dostala som ich od bývalého.. stáli nejak do 10 eur.. sú rozdielne, menšie väčšie.. su aj take, že nie su dve ale napr 4 menšie.. myslím si ale, že za tych 50 ti väčšiu radosť neurobia
inak je to celkom dobré, guličky majú svoje čaro predsa len to je o niečom inom.. aj keď je pravda, že som čakala väčšie zázraky, ale to je u mňa bežné že ma máločo nadchne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak je to celkom dobré, guličky majú svoje čaro predsa len to je o niečom inom.. aj keď je pravda, že som čakala väčšie zázraky, ale to je u mňa bežné že ma máločo nadchne
Inak, aj ja by som také čosi uvítala