Trenírky aby som ich náhodou nemusel meniť z druhej strany, že by som mal náhodou tak málo. Potom ponožky, aby som ich nemusel štopkať. Papuče, čo som si už vyžiadal, lebo len sotva držali do Vianoc. Antiperspirant a sprchový gél, lebo asi rodine smrdím. Motorový olej, aby som mohol rozvážať kade tade a moje veci, čo som si ale objednal ja, lebo ja viem najlepšie čo ma poteší.
A veru potešilo ma, len na tú elektronickú vec sa musím lepšie pozrieť, lebo zatiaľ mi nefungovala a asi to neviem zapnúť. Potom som už pratal bordel, lebo to bolo hrozné.
@4 nj, "vyhadzov, ban na prácku",
vraj prala 6,5 ++ hod.
som ale dal len na 2 hodky 20 min, tak jako vzdy (well, s 'predpierkou', ( 'namácaním' ) max. 2 : 40, nanajvys.. )
nj, proste podnájmy,
a chudoba,
sú uz proste také!
Veľa vecí. Peniaze, kozmetika, knihy, kvalitné panvice a Kávovar! Ja nikdy nepijem kávu, nemám to v láske, ale dnes sa to normálne zmenilo a asi už cítim tú 30ku čo sa postupne blíži, keď už sa teším na rannú kávu z Nesspreso De Longhi!!!! A ty si si čo našiel?
@3kratadost@14 Tefal a Berlingerhaus. Niekto by možno povedal, že nižšia trieda, ale doteraz som používala panvice z najlacnejších reťazcov, lebo ma vôbec “netankovalo”, že na čom varím. Takže myslím, že dobrý update
@domek@12 slowtellu, fotoknihu spolocnych rokov zazitkov od priatelky, poukazku na shopping day, peniaze, knihu "ohen nad hlbinou", listok na lord of the dance, masaznu vyhrevnu stolicku a to je tusim vsetko. ty ake knihy?
@lytaryta@17 ten taký aktuálny, Inissia dostala som k tomu aj veľa verzii kávy, od intenzity 5 po intenzitu 12. Zatiaľ som vyskúšala 5 a 6 a chutilo mi to
@domek@23 presne Ja som včera skúšal malé predajne ale bez úspechu. Nakoniec som kúpil redbull na benzínke Inak skús aj zelený. Ale mám pocit že už som ti ho doporučoval.
@abstraktdepres@25 áno, ten tiež poznám, občas si ho kúpim čo sa týka redbullov, tak ma teraz dosť oslovil ružový sugar free, ale nikdy sa nezmierim s tou cenou redbullu. Na to, ako smiešne chutí, marketing je silná vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ani ja moc,
a ted som uz dostal vyhazov aj "z prácky" > - som si nemohol dát uz ani oprat, si nemozem..
eh, este mám kdyztak velky kybel, a este vacsí lavór
vraj prala 6,5 ++ hod.
som ale dal len na 2 hodky 20 min, tak jako vzdy (well, s 'predpierkou', ( 'namácaním' ) max. 2 : 40, nanajvys.. )
nj, proste podnájmy,
a chudoba,
sú uz proste také!
🙀😾😿
( aky model ? konkrétne ) ☕😻
hah potom sprav ked budes mat chut na malú recenziu, al. foto
hmn s tymi redbulmi..
dávám vám tak cca 2, ~ 4 roky, - a ked nepadnete ( po ich dlhodobom pití )
pojdem ich lúchat tiez
( ak tá € $ není moc hight :o xD
@domek @27 uplný súhlas, ta cena im kus ušla