čomu nechápeš, taka dievka by mala pomáhať mamke v kuchyni, variť obed napr. upiecť koláč,...
a potom aj učiť sa nie je na škodu...
kto chce si poradí čo s nudou a kto nechce tak ten je lenivý ako voš
Ako je napísané v @13 ... Práve preto teraz radšej "radím" na birdzi . Čítaj (ani povinné čítanie by si nemusela večne odkladať), peč/var (ono je to sranda ak ti potom netrvá všetko upratovať tak tri hodiny), uč sa cudzí jazyk (dobrovoľne), pozeraj nejaké rozumné videá (TED, nejaké science na YTB..) Čítaj blogy, píš blogy, nájdi si inšpiráciu na nejakom DIY blogu . Poprípade len pozeraj tých milión filmov a seriálov na kotré inokedy nemáš čas (napríklad ja už 3 mesiace pozerám Pána prsteňov, prečo je to tak dlhé?)...Alebo najlepšie by bolo, keby si mi našla nejaké super hry pre ľudí vo veku 13-18; tak pre 10-15 ľudí cca. Díkičko . Och, mám toho veľa na práci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.supermusic.sk/skupina.php?idp...
uc sa...
čomu nechápeš, taka dievka by mala pomáhať mamke v kuchyni, variť obed napr. upiecť koláč,...
a potom aj učiť sa nie je na škodu...
kto chce si poradí čo s nudou a kto nechce tak ten je lenivý ako voš
... idem pokračovať :letim: