to je jak stymi naramkami kazdy zas uveril a aj tomuto podla mna to asi neni pravda s tym tajomstvom aj ked moja spoluziacka chcela strasne fotakk a vkuse onom hovorila aj si vybrala aky chce a jej ho rodicia kupili..a oni otom nevedeli ze ani aky aspon mne tak povedala.. tak n eviem ci to moze stym suvisiet ked vtedy tak pevne verilaa a citala otom knižky..
je to viac menej placebo, ale vela ludom to moze pomoct pri dosahovani svojich cielov. Lebo napríklad si zober tých ludí, čo to tam predstavujú...mimo tejtosračky napísali možno pár kníh, na ktoré v kníhkupetvách maximálne padá prach
Tí, ktorí nevedia o čo ide - je to tzv. SECRET (ja to poznám pod anglickým názvom, preto som sa tiež divila nad otázkou, ako funguje tajomstvo).
Je to vlastne sila sugescia. Myslím si, že tie veci okolo toho sú hlúposti, ako-ako sa máš pýtať atď...ale sila sugescie určite nie je na škodu - vyskúšaj, uvidíš. Je fajn vedieť čo chceš, ísť si za tým. Nenazvala by som to placebo efektom.
@purenarcissism ale kopec rôzných ľudí kecalo o tom, ako im tajomstvo zmenilo život, ako na lístočky písali, že zarobia toľko a toľko, ako na nástenky hádzali svoj sen, ako jeden nosil pri sebe kameň "šťastia" a dal ho známemu z krajiny 3 sveta a tomu pomohol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Je to vlastne sila sugescia. Myslím si, že tie veci okolo toho sú hlúposti, ako-ako sa máš pýtať atď...ale sila sugescie určite nie je na škodu - vyskúšaj, uvidíš. Je fajn vedieť čo chceš, ísť si za tým. Nenazvala by som to placebo efektom.