Čaute ludia, kto chodí na túto fakultu alebo sa tam hlási??? vyjadrite sa Ťažké? Lahké? Udrží sa tam človek z Obchodnou? Zatial som si tam len dal prihlášku na druhé kolo (odbor výživa ľudí) ale chcem sa trochu informovať lebo o tej škole neviem ani ň
@greed hadam mi nechceš povedať, že si čakal , že na vš sa bude učiť to isté čo na gympli ... :/ aj keď sa ten predmet bude volať tak isto tak sa to bude učiť dosť detailnejšie ...
@agrobrat jasne ze som to necakal, asi som sa zle vyjadril. ale napisal si ze na strednej nezáleží. Myslel som to tak že človek ktorý mal na strednej chémiu to bude mať lahšie
@greed no ľahšie ani moc nie, napríklad Doc. Ing. Lazor PhD na anorganike ... pri ňom sa naučiš celé skriptá naspamäť , musíš vždy všetko vedieť na cvikách a tak ... (+ rád kričí po ľuďoch s poľovníckym nožom ruke a podobne) ... a vtedy máš šancu dostať niečo medzi A - C, ostatní tam chodia ako kokoti alebo si to vybavia ... ja som to prenášal 2 semestre ... jednoducho tam bolo jedno koľko si mal chémie na strednej alebo čo, on ťa aj presvedčil že nevieš ... o ostatných chemikároch neviem nejako nič, lebo ja som mal len anorganiku, ale toto je asi najhoršie čo ťa tam môže stretnúť ... každopádne ak sa budeš učiť tak to dáš, keby tu ešte bola @ohavnost tak by ti vedela lepšie povedať ale ak dostaneš anorganiku s Lazorom tak sprav všetko pre to aby si si to prehodil
@agrobrat vacsinu som nepochopil ale tu poslednu vetu si zapamatam. Kazdopadne najprv ma tam musia prijať. Potom uz len stačí prejsť, nemám záujem promovať s červeným diplomom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Miroooooo!!!
» goo.gl/maps/aSiiQ...