Keď som bol mladší bola aj vzrušená konzervácia, ale už som starší a vzruším sa, keď by sa mi ho dotýkala alebo by mi ho začala lízať. Alebo vtedy, že by sa mi páčila žena a bola by viac povyzliekaná.
@priekala@2 preco neustale prekracujes hranice slusneho spravania a vypisujes sem taketo nechutnosti? tebe sa paci, ked ta verejne ponizuju a urazaju, ked ti nakladaju? vzrusuje ta tento typ pozornosti? alebo skratka nemas cim inym zaujat?
@chingula@3 uvedomím si to až neskoro, pritom to nie je zaujímavé a nikde inde takéto nepíšem. 😬 Tak nepáči, ja neviem či nemám čím zaujať alebo čo je v tom..
@priekala@4 týmto ale nezaujmeš..iba sa z teba pár ľudí dogrcá, to je všetko.
Sa zaregistruj na amateroch a tam píš také veci ako v @2 tam to nikto riešiť nebude, nikoho nepohoršíš. Sem sa to moc nehodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Sa zaregistruj na amateroch a tam píš také veci ako v @2 tam to nikto riešiť nebude, nikoho nepohoršíš. Sem sa to moc nehodí