Podľa mňa to nie je ani móda, ako môže niekto mať krížik na krku len kvôli tomu, že je moderné si zavesiť ruženec. Títo oní kostol asi ani z diaľky nevideli ale Iglesias má bohužiaľ vplyv. Ja som to našťastie! videla zatiaľ len v telenovele a čo je trochu horšie, tak ešte aj na nejakom metrosexuálovi v obtiahnutom tričku nápisu DaG. Toť môj názor, krížik patrí na krk veriacemu.
Rifle,botasky -lacoste najlepšie,biele tričko,alebo čierne,resp. ruzove s V vystrihom,opasok playboy,alebo hoc aká traps značka,vlasky vygelovane a ruženec na krku.
Ja som videl raz vo vlaku jedného metrosexuála s tým... a vyzeral byť so sebou velice spokojný... ja som sa strašne smial, on sa tváril drsne... ja som sa smial ešte viac
@slickrick máš recht! Najviac sa to vyskytuje na diskofiloch a metrosexuáloch v Senici a jej okolí..neviem čím to je, ale minule ma dojal jeden v bare, čo mal rozopnutú košeľu do polovice a tam mu vysal fosforový ruženec...
Unás to začali nosiť najmä futbalisti ,ale nosia rôzne farebné a tak. Myslím že tí chalani živote kostol nevideli a nosia to len preto lebo si myslia že je to štýl .Mňe sa to vôbec nepáči nemám nič proti veriacim ľudom aj ja sama som veriaca no keď už chcú nosiť ruženec na krku nech sú aspoň veriaci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Podľa mňa to nie je ani móda, ako môže niekto mať krížik na krku len kvôli tomu, že je moderné si zavesiť ruženec. Títo oní kostol asi ani z diaľky nevideli ale Iglesias má bohužiaľ vplyv. Ja som to našťastie! videla zatiaľ len v telenovele a čo je trochu horšie, tak ešte aj na nejakom metrosexuálovi v obtiahnutom tričku nápisu DaG. Toť môj názor, krížik patrí na krk veriacemu.
šak to je IN ta čo sa čuduješ
nevidím v tom hlbší zmysel ...
A ja nosím tiež, ale buď vo vrecku alebo v taške. A nepoužívam ho ako "doplnok" !
že vraj móda.
ŽE ČO?
fakt sa zgrcám. farizeji, luhári, pokrytci, že by vám kožu ten MODNY DOPLNOK vypalil.
ruženec treba mať v ruke a nie ne krku a drviť zdravase o dušu =D
najhoršie na tom je, že väčšina ľudí ani nevie na čo sa ten ruženec vlastne používa.