Ahojte,chodim s chalanom asi 2 roky(necelé). Volakedy - hned na zaciatku vztahu,sme si písali,ako velmi sa lubime,že by sme nevydržali bez seba (proste,na zaciatku vzdy byva tá láska najsilnejšia, nikdy nebýva rovnaká...postupne časom už slabne)... Asi ro
čo ja viem... ak by frajer odo mňa heslá pýtal, nedala by som mu ich
ale zase..ja mám všade rovnaké heslo.. a vie ho môj brat (pretože som to heslo mala aj na WOWku a on vkuse potreboval niečo z môjho účtu..) no a ten ho potom začal používať tiež... a môj drahý tiež (dozvedel sa ho od brata) takže máme všetci to isté heslo
@memories7 neviem, čo poradiť. Ja si píšem s x ľuďmi, občas sa stane, že niekto dá aj nejaký návrh (samozrejme odmietnem) Partner o všetkom vie, verí mi. On sa stýka s ľuďmi, píše si... verím mu. Keď ide niekam, viem kde a s kým a informuje ma čo sa deje aj keď nie som doma(takže keby chcel, mohol by všeličo). Pevný vzťah sa zakladá na vzájomnej úcte, láske, a dôvere. Ak sa vyskytne vo vzťahu naruší dôvera, nedá sa to už nikdy vrátiť, aby to bolo tak ako predtým. A ak partner žiarli, zakazuje, obmedzuje...vedie to priepasti.
@memories7 ty máš 20 rokov? preboha čo je toto za dobu :/ daj si facku, vykašli sa na toho debila a choď za mníšku!!! a prosím ta, HLAVNE nemaj deti, aby sa Tvoje geny nepreniesli ďalej!
Takze, okrem toho, ze ta cez tajne sluzby kontroluje vlada, ta kontroluje aj frajer? Ouu... No v kazdom pripade, ser na neho ak to robi. Z takychto nikdy nic dobre nebude. Raz ta v ziarlivosti zabije, staci, ze mu niekto nieco nakeca. [Othello]
mne dal kamarát heslá a ani som ich nepýtala (už ani neviem pri akej príležitosti to spravil) no nikdy som sa neodvážila ísť na jeho účet príde mi to úplne choré .
Toto buď veľmi rýchlo ukonči, ale s ním ostaň a potom sa v budúcnosti zaradíš k tým ženám, ktoré po nociach utekajú s deťmi od manžela/druha niekam ku kamarátkam, potom sa po dvoch dňoch sľubovania k lepšiemu vrátia a o 5 dní znovu utekajú.
máš práco na súkromie... ale zas napr. ja viem frajerove heslá, on vie moje... nemáme tajnosti...takže ak sa ti už zdá, že rpesahuje medze, tak sa nanho vykšali... nie je to lahke, ale zo žiarlivým (až prehnane) chalanom ti neodporučam byť... budete sa stale hadať, ako aj sama vyravíš, tak sa hadate. hadky musia byť, ale len sem tam... nech sa and sebou zamyslí. ale si malda, chalanov je dosť... zamyslia sa nad tým, či by si zvládla byť - žiť bez neho ak áno, tak ži.. a ak nie, tak trp.
toto ja nikdy nepochopím, ako môže niekto pýtať od svojho partnera heslá a ako môže niekto partnerovi tie heslá povedať, je to úplne mimo mojej logiky. keď partnerovi neverím, tak chýba jeden zo základov normálne fungujúcich vzťahov
rozid sa s nim ... moj priatel tez chcel vedet heslo mne do notebooku a telefonu ... a samozrejme, ze ked neco potrebujem aby urobil ta mu ich povem, ale potom si ich hned zmenim ... nemam rada ked ma nekto pristup do mojich osobnych veci ... ale hesla na mail abo na iny ucet by som mu nedala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
nikto nema pravo si vynutit heslo od toho druheo a kontrolovat ho co je tvoja mama a ty mas 12? ja som frajerovi nikdy svoje hesla nedala
ja neviem nedokazala by som chodit s takym psychopatom, v buducnosti to s nim nevydrzis ak mas aspon trochu sebaucty
inak si bud kludne dalej handrou
Inak, asi som divny, ale mne by bolo trapne vypytat si od priatelky hesla......
ale zase..ja mám všade rovnaké heslo.. a vie ho môj brat (pretože som to heslo mala aj na WOWku a on vkuse potreboval niečo z môjho účtu..) no a ten ho potom začal používať tiež... a môj drahý tiež (dozvedel sa ho od brata) takže máme všetci to isté heslo
aj keby sa so mnou mal rozísť proste niektoré veci sú moje súkromné a nikto mi do toho nebude liezť
"sme si písali,ako velmi sa lubime"
a este v tomto:
"stále sa hádame,a pritom mi píše,že ma strasne moc miluje"
No co uz, niektori ludia su proste jebnuti od prirodzenia
za všetky budúce generácie Ti vopred ďakujem...
a pošli ho dopreč
Aké má ten trtko právo vyžadovať heslo od tvojich sociálnych sietí?
A kde máš rozum že mu ich dáš?
S takýmto človkeom by som nevydržala ani chvíľku, ty musíš vedieť či to ti za to stojí.