Chcela by som sa spýtať či neviete náhodou o nieakých prípravkoch na kučervaé vlasy (napr.aby sa zvíraznily kučery) Počula som že v europe majú nieaký sprej na to aby vlasy boly kučeravé. Ak o nieakých prípravkoch alebo normálnej pomoci viete napíšte.. Ďa
prípravkov na kučeravé vlasy síce nie je až tak veľa, ale čo to sa dá nájsť i v obyčajnej drogerke...čo som pozerala nedávno na internete, veľa kučeravých báb si chválilo tento produkt: » www.lorealsk.sk/index.php?route...
osobne ma nejako neočaril, to už skôr guma got2be je podľa mňa lepšia...nepoužívam ju často, ale kučery pekne zafixuje....ono záleží i od toho aké máš kučery, jednému vyhovuje jedno, druhému vyhovuje niečo zase niečo iné...
ja pouzivam tuzidlo na kucerave vlasy wella alebo l'oreal a potom sprej na kuceravenie, ktory reaguje s teplym vzduchom a tak to vyfukam difuzerom (fen so speialnou hlavicou na podporu kucier) a potom moje vlasy chytia aspon nejaky tvar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
osobne ma nejako neočaril, to už skôr guma got2be je podľa mňa lepšia...nepoužívam ju často, ale kučery pekne zafixuje....ono záleží i od toho aké máš kučery, jednému vyhovuje jedno, druhému vyhovuje niečo zase niečo iné...
» www.facebook.com/pages/Kučery-b...