ja myslim ze myslel na zakon pritazlivosti s knihy / filmu - The Secret /Tajomstvo no a tam ide o to ze ako myslite tak aj zijete ze ked na nieco budete stale mysliet tak sa vam to splni atď. proste ovladanie mysle .
Ja tomu s casti aj verim ale je to tazke no lebo ja napriklad nwm ovladat mysel tak aby som ten zakon dokazal vyuzit
@sajuri007 no ked to vyuzivam a neviem o tom tak fakt asi malokedy lebo velmi sa mi teda nedari v tom zivote , a nedokazem to preto lebo neviem proste ovladat svoje myslienky tak aby som mysel stale na to ze ano tak to bude proste si to raz poviem v hlave ale o chvilu mi uz beha po rozume (nie nebude to tak)
kazde dve telesa sa navzajom pritahuju.. pritazliva sila je priamo umerna sucinu hmotnosti tychto dvoch telies a nepriamo umerna stvorcu vzdialenosti medzi nimi.. a este je tam zakomponovana gravitacna konstanta, aby to cele sedelo... tak nejak to je nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Naša vláda tento zákon nevymyslela..
Ja tomu s casti aj verim ale je to tazke no lebo ja napriklad nwm ovladat mysel tak aby som ten zakon dokazal vyuzit
@muf to bola len čisto citácia z daného diela, je pravda, že keď vieš manipulovať so sebou nepotrebuješ zmanipulovať ostatných