Chcem kúpiť svojmu chalanovi knihu na 16ste narodeniny.
Má rád fantasy a je dosť sčítaný, nechcem, aby tá kniha bola veľmi známa (chcem sa vyhnúť tomu, že ju už čítal hlavne mi poraďte nejakú dobrú čo ste už čítali (nie moc detská) Čo sa mu pá
Skoro cokolvek od Juraja Cervenaka. Dobre mestske fantasy pise Dusan D. Fabian (Invocacio Elementarum a Pestis Draconum). Z Ciech okrem vyssie spominaneho Zambocha sa oplati Kulhanek, ak este necital.
Pre epicke veci cokolvek od Salvatoreho a Knaaka, aj ked treba uznat ze ti pisu uz dost epicke styly fantasy ktore nie kazdemu sadnu. Fritz Leiber pise tiez dobre, s humorom a osobitym stylom. A John Moore je autor ktoreho dielami potesis, ak ma rad humorne veci.
A netreba opomenut ani staruckeho Conana, ktory je stale jeden z top fantasy diel.
ochhhhhhh pan prstenov v poslednom čase na knihách, filmoch a hrách fičím ale ved ked má rad pán prstenov tak mu kúp húrinove deti (od toho istého autora) super kniha, potom roverandon (neviem ako presne sa to píše) a sillmarilion, nezabudni na hobita...jednoznačne najlepšie knihy ale neviem ako velmi je sčítaný do tolkiena... a ak si nevieš vybrat radím tie hurinove deti
moj brat aj chlap velmi čítajú knihy od Terryho Pratcheta (abo jak sa to píše)...chlapovi som na vianoce raz dala od neho knihu Otec prasátek....nenaväzujú na seba, taže sa nemusíš stresovať jaký diel mu dávaš vraj sú dobré, neviem, fantasy nemám rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skoro cokolvek od Juraja Cervenaka. Dobre mestske fantasy pise Dusan D. Fabian (Invocacio Elementarum a Pestis Draconum). Z Ciech okrem vyssie spominaneho Zambocha sa oplati Kulhanek, ak este necital.
Pre epicke veci cokolvek od Salvatoreho a Knaaka, aj ked treba uznat ze ti pisu uz dost epicke styly fantasy ktore nie kazdemu sadnu. Fritz Leiber pise tiez dobre, s humorom a osobitym stylom. A John Moore je autor ktoreho dielami potesis, ak ma rad humorne veci.
A netreba opomenut ani staruckeho Conana, ktory je stale jeden z top fantasy diel.
@dandybrendy to znie ako naozajstne chutovky