a co si tym ako chcela povedat? Pravnicke skoly si drzia "rodove linie" tam sa nedostanes tak ze si pod ciarou siedma, tam ak nevynikas nejak brutalne tak proste smola. Idu tam papalaske deticky. A okrem toho, pravnikov je pokokot, takze suhlasim ze nemoze mat kazdy vs
@etelnair pokusim sa... Dal som blbu odpoved na blbu temu tys som chcel naznacit nech to dotycna neriesi lebo ju jednoducho neprijaly a stym uz nic nespravi, jedine ak tak tak nech riesi novu skolu alebo nic
@xox Dievča buď rada! Ak nemáš známeho právnika, bohatých rodičov, prípadne v rodine nejakého politika (čo predpokladám, že nemáš, keďže si skončila "až" pod čiarou), tak si budeš po vyštudovaní trieskať hlavu, že prečo si si zbytočne zabila 5 rokov mladosti...
Právnikov je obrovské kvantum a pokiaľ nemáš známosti tak máš veľmi malú šancu uplatniť sa v tomto obore, keďže je len pre "vyvolených"...
@xox : Aj môjho kamoša pred pár rokmi nezobrali ani na odvolanie a to bol hneď prvý pod čiarou! Rok na to bola aféra s daňovákmi a vtedy si na túto školu vytvoril vlastný názor a už ani neľutuje, že ho nezobrali.
@xox vitaj v klube ja som skoncila tiez 4ta pod ciarou a na odvolanie :ma neprijali a prijali ma tiez do ke aj bb ..a chcem istdo ba takze sme na tom rovnako ..ale ako pisali vysie ..mozu sa ozvat este po zapise. inak poslala si si kam navratku ??
@xox ..ale hej mozu sa este ozvat ver tomu ..mne to potvrdili dvaja ludia ..a na odvolanie do ba neprijali nikoho vobec a kamaratka co studuje sice medinu na UK povedala ze este v oktobri volali ludom !..nooo aj ja som si poslala navratku do ke ..ale myslis si ze sa da odist po zapise? ..povedzme ze by nas do ba zobrali v tom septembri
@xox ..ozvu sa !!! sak nikoho neprijali na odvolanie ...po zapise volaju..a ze na zapis na pravo min. rok neprislo 100 ludi ...no aj ja chcem odist ale po zapise neviem neviem ...
@xox volala si na studijne do ke ??? tak hej to sa da .ale ja som myslela ze v sept. po zapise hned ci sa da odist ..lebo ako tento system na Slovensku je dost na hovno .V Cechach sa zapises a nemusis nastupit ale tu ?? tu je to uz ze dost zavezne ...ako nervy najvacsie mam za toto
@xox no ale fakt sa oni ozvuu ...sak ved zober si nikoho neprijali na odvolanie..kdeze ..oni chcu peniaze jasne ze sa ozvu .ale vieš naco nam to bude ked budeme mat po zapise .
@van404 dufam teda, ze to nebude tak, ze vezmu tych, kt. si to zaplatili alebo ja neviem.. a tamto potom sa odhlasit z KE bude podla mna to najmenej.. uvidime!
@xox....nooo presne nad tymto sokm aj ja rozmyslala ci nedostanu prednost ti co si to zacvakaaju...no ja neviem ci sa da tak lahko odhlasit ja viem tak ze dnom zapisu sa stavas studentom tej skoly aako jasne mizes odist ale sa ti pocitaju ako keby si studovala na 2 skolach ale neviem ci to plati ked ides na ten isty odbor ..a ozvu sa !
@van404 mozem sa opytat, podla coho si budes vyberat predmety? lebo nepoznam nikoho kto chodi na pravo, cize sa nemam s kym poradit, kt. predmety su ake
@xox Nemoze to byt tym, ze sa tieto veci riesia cez navratku?Ako ja osobne som ju potvrdila,lebo zo SR som tam chcela ist najviac a rozhodnutie z inej skoly mi prislo az pred par dnami,co znamena,ze ja budem "vyskrtnuta"az po zapise. Ak som pocula dobre, minuly rok sa po zapise ozvali mnohym ludom.
to neviem kde si toto nabrala, zápis je taký istý ako na Slovensku. ked sa zapíšeš v momente sa stávaš študentom školy a inde sa zapísať môžeš jedine ak túžiš študovať dve výšky a platiť si tú druhúú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
cize len tolko
môžeš ísť teraz na tú alternatívnu vš, ak si si podala aj na ďalšiu. alebo na úrad práce.
Právnikov je obrovské kvantum a pokiaľ nemáš známosti tak máš veľmi malú šancu uplatniť sa v tomto obore, keďže je len pre "vyvolených"...
to neviem kde si toto nabrala, zápis je taký istý ako na Slovensku. ked sa zapíšeš v momente sa stávaš študentom školy a inde sa zapísať môžeš jedine ak túžiš študovať dve výšky a platiť si tú druhúú...