Keby máte možnosť, išli by ste sa pozrieť na popravu? Akú rolu by v tom hrali zločiny, za ktoré by bol dotyčný jedinec odsúdený? Aký zločin by musel spáchať aby ste sa šli pozrieť a čo by vás naopak vôbec nemotivovalo k takémuto kroku, alebo vás dokonca o
No pozrieť by som sa šla, ale podľa mňa to nie je správne pretože sa veľakrát stane, že odsúdený je nevinný .. neviem celkovo brať niekomu život nie je čin, ktorý sa dá odvrátiť. Aj tak bude človek trpieť viac zavretý celý život v base. Skôr by som sa pohrala zo zákonmi, ktoré boháči s dobrým právnikom obchádzajú ako sa im zachce
našla by som, proste pozerať sa na cudzie utrpenie je mi proti srsti.a to čo píše slečna v @2 (mimochodom jééj, ona je z MT!) tak by bolo najlepšie, lenže je to nezrealizovateľné, pretoež zákony nikdy nebudú dokonalé....stále sa neviem zosobniť s tým, že za smrť by sa malo platiť smrťou...na jednej strane je pravda, že ten človek by si až potom uvedomil, čo spravil a aké to bolo hrozné...ale potom by už bolo neskoro. a to by ma strašne zožieralo, vidieť takéhoto človeka na poprave, aj keď by to bolo voči nemu spravodlivé...takže, určite by som sa nešla pozrieť, keby to bolo verejné, neexistuje nič, čo by ma tam ťahalo...zatiaľ. našťastie som naživo ešte nezažila nič také, žeby som niekomu z celého srdca priala trest smrti, dúfam že ani nebudem musieť také niečo zažiť
@marleymt sila, že dakedy odtínaly ruky hrubými sekerami a žiadny lekár to nezašíval a ľudia nezvykli zomierať ... a teraz už treba ošetriť ách sme veľmi zleniveli
@samson858 ja sa nehádam, viem že sa to tak robilo, ja len tomu nerozumiem, ako je to možné...ani tým trom námorníkom čo štvrtému odtnú ruku aby mali čo jesť...vysvetlite mi to niekto!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nechápem ako môže toto niekto spraviť deťom,dievčatám,ženám .. všetkým
krádež-odťať ruku
znásilnenie-odťať kkt
....