Ahoojte, chcem sa spýtať či sa stáva že školy sa ozývajú po zápise neprijatým študentom, je tu niekto taký koho tak prijali ? ... dúfam že sa neozvú v októbri až...
no a samozrejme som nebola sama pod čiarou určite je nás viac s takým počtom bodov, a ako sa zvyknú ozývať ? pošlú list, email či rovno volajú? .. polit. presne ako hovoríš
ale pozri, nie vsetci poslali odvolanie, takze aj ked si mohol mat menej bodov a poslal si odvolanie tak sa ozvu tebe a nie tomu co mal viac bodov, lebo pre neho neposlanim odvolania prijimace konanie konci
@19martina19 volali ti zo studijneho??ak ano co ti povedali?no pravdupovediac ani ja uz neverim ,ale ja som si preto robila nadej lebo co mi kamaratky hovorili tak ze sa ozvali z filozofickej a dokonca na medine v oktobri...ale o prave nebola rec ale som si celkovo myslela ze sa vsade kedze neprijali na odvolania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takze dost malo
Ale ked napr. na tlmocnictvo chceli 10 a zapise sa 8 tak im to bohate staci, lebo pocas studia 5 vyletia a 3 maju diplom
Mam to od uja na DOD ked boli