lebo ak je to riesitelny pripad, tak si nemyslim ze by ti doktor nejako pomohol.. ak mas traumu alebo to mas len tak z nicoho tak by som za nim isla, ale ak to mas napriklad z nestastnej lasky tak ta moze akurat liekmi nasypat
Skús sa porozprávať z psychlogom ,alebo začni meditovať ,skús trávu na uvoľnenie lepšie sa aj spoznáš alebo v krajnom prípade skus na niaky čas antidepresíva možno pomôžu ,ale nie som si istá či pomáhajú len vtedy ak ich bereš a po vysadení opäť nastúpia zlé stavy.
neviem preco, nemam ziadne traumy ani nestastne detstvo ani nestastna laska..nijaka zjavna pricina
ja normalne pracujem : mam brigadu, nie som leniva, ale v tom to vobec nie je
som rada a uvedomujem si ze niektori ludia nemaju to co ja - dobre zdravie, rodinu atd..ale vedomie tejto skutocnosti mi nepomoze, to tazko pochopis kym nezazijes
meditácia začni pomáhať ľudom okolo seba s maličkosťami keď nie to začni niečo tvoriť daj si nieake nízke ciele ktoré vieš že asi dosiahneš a teš sa z maličkostí
z depresívnych stavou som sa dostával naštevou kostola, keď bol prázdny.....
sadol som si do lavice a plakal som nad svojim životom, prosil som Boha aby sa nado mňou zľutoval a priviedol ma späť na zem z pekelných pazúrov.........On ma aj vyslyšal, prijal som jeho milosdenstvo Božie do srdca a som šťastný .......filip
@fobicka skús to pre začiatok nebrať tak, že si určite nikoho nenájdeš. môže sa stať s veľkou pravdepodobnosťou, že raz príde človek, pre ktorého bude výzvou spraviť ťa šťastnou a bude stáť pri tebe aby si neupadla zas do depresií
@fobicka to ze ta nic nebavi a nevies sa z nicoho tesit nieje depresia, zaklad je ze sa tesit chces len ti nic nepride dost vtipne, zaujimave a hodne tvojho povsimnutia ...mozno mas nadpriemernu inteligenciu ....tak ako ja samozrejme to len tak na okraj
ano milosrdenstvo Ježiša Krista dokáže zázraky, kto ho má v srdci, bude zomierať s úsmevom na tvari, lebo vie, že ho čaká kráľovstvo nebeské........filip
ano presne nic mi nepride vtipne a zaujimave ale ked to osttani ludia beru tak by som mala aj ja..nerobim si iluzie ze za to moze moja nadpriemerna inteligencia, ta by predsa nebola dovodom smutku, beznadejnych pocitov atd atd
@fobicka výraz "permanentná depresia" je niečo ako výraz "číslo PIN".
takisto ako "Personal Identification Number" znamená "osobné identifikačné číslo", čiže "číslo PIN" je "osobné identifikačné číslo číslo", tak aj výraz "depresia" vo svojom skutočnom výraze znamená v podstate "chronická zlá nálada", čiže keď povieš "permanentná depresia" povedala si vlastne "permanentná chronická zlá nálada".
koniec jazykového okienka, a k veci: pokiaľ to trvá už niekoľko rokov, tak kašli na rady akýchkoľvek amatérov, nepýtaj sa v internetových diskusiách, a zájdi za psychológom. A ľudí čo ti kecajú podobné veci ako tuto zajkousko ignoruj, sú ako bludičky, lovia "stratené duše" a nechajú ich zablúdiť v spleti kvázyoptimistických bludov.
@midnight Mimo temy, ale vazeny pane, ako citam asi Tvoj 20ty prispevok, musim Ti povedat, ze si nielen inteligentny a rozumny, ale aj rozhladeny a scitany a Tvoje nazory a rady maju spomedzi snad vsetkych prispievatelov najvyssiu nerelativnu hodnotu. (no sarcasm included)
s patologickou depresiou sama nič nenarobíš... endogennu, somatogennu i psychogennu človek dokáže aj sám prekúsať.. a keď aj sama vravíš že si skúsila všetko pekne nabehni k nejakej DOBREJ psyhcologičke
Myslím, že si vyhasla. Potrebuješ iskru. Hovorím o vnútornej vyrovnanosti a spokojnosti. Ja som napr. kedysi bola vkuse nervózna, špekulovala som, nikdy som nemala vnútorný pokoj po kt. som túžila. V mojom prípade došlo zmeny a ja som uverila a spoznala Boha. Čo sa toho týka - splnilo sa mi, čo som chcela. Ale iná vec zasiahla - ľudia okolo mňa začali byť ku mne hnusní a útoční. Nevedia zniesť, že ja ten vnútorný pokoj mám a oni nie. A namiesto toho, aby sa zastavili a (kedže vidia že ho mám tak to je dôkaz, že je to možné) vyslali aspoň prosbu typu: Aj ja ceeeeeeeeeeeeeeeeem tak práve naopak - za každú cenu sa snažia človeka dať dole, uraziť, zničiť. S týmto som nerátala a popravde neviem čo s tým mám robiť, kedže to už prešlo za hranice nenávisti. Stačí sa zdržať 5 minút v blízkosti týchto ľudí a vidíš ako vlny oceánske s nimi vnútri zmietajú... Ak by sa mi chcel niekto vyjadriť k mojej záležitosti, rada si prečítam. Vďaka. Ale späť k tebe. Myslím, že ani tabletky by to neporiešili, lebo mám kamarátku ktorá prežila presne to isté čo ty, brala a možno dodnes berie antidepresíva. Dnes už je vydatá. Tiež si vypije, prešla plastikami, liposukciou, tetovaním, všetkým asi ale nemá ani vnútorný pokoj po akom by túžila a ani nie je tak šťastná ako by chcela. Sama to prizná. Život je taký, ale nemožno sa zmieriť so všetkým a vkuse cúvať s tým že "veď taký je život..." Lebo taký postoj ťa raz vnútorne isto zabije. Myslím na teba. Daj vedieť ak sa niečo zmení!
@zdenulkabambulka pokiaľ na akékoľvek kohokoľvek vyjadrenie nespokojnosti so životom alebo niečím reaguješ takto, že začneš kázať o bohu, tak sa nediv že sú na teba nepríjemní a agresívni. riešenie je jednoduché - ver si čomu chceš, ale ver si tomu vnútri, nehádž to pri každej príležitosti každému do ksichtu, to obvykle pomáha
@jebozlesaaplani - 1. neblbni, budem namyslený, a tebe sa vysmejú že si niekoho pochválil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
lebo ak je to riesitelny pripad, tak si nemyslim ze by ti doktor nejako pomohol.. ak mas traumu alebo to mas len tak z nicoho tak by som za nim isla, ale ak to mas napriklad z nestastnej lasky tak ta moze akurat liekmi nasypat
za pokus to stoji
neviem preco, nemam ziadne traumy ani nestastne detstvo ani nestastna laska..nijaka zjavna pricina
ja normalne pracujem : mam brigadu, nie som leniva, ale v tom to vobec nie je
som rada a uvedomujem si ze niektori ludia nemaju to co ja - dobre zdravie, rodinu atd..ale vedomie tejto skutocnosti mi nepomoze, to tazko pochopis kym nezazijes
sadol som si do lavice a plakal som nad svojim životom, prosil som Boha aby sa nado mňou zľutoval a priviedol ma späť na zem z pekelných pazúrov.........On ma aj vyslyšal, prijal som jeho milosdenstvo Božie do srdca a som šťastný .......filip
to fakt? no ja aj ked som veriaca v taku silu boha az neverim a takisto necitim ho tak v sebe, nemyslela by som to uprimne,..
tak ja si nenajdem nikoho..depresivnych ludi sa normalni strania na kilometre..ved to mas napisane na tvari
tvoju dušu ovládol Satan, nedá ti spokojne dýchať, si slabá a on vie, že ťa nakoniec dostane k sebe, aby ťa mohol zničiť.........
nesmieš sa mu dať........
musíš úprimne oľutovať svoje hriechy, lebo v tvojom živote sa niečo muselo stať a dostala si sa pod jeho silný vplyv .............
Ježiš je láska, kto úprimne prosí bude mu dané.....
v provom rade sa neboj, miluj, smej sa a hlavne sa modli...........
to ti pomôže, to Zlo zabíja.....
až nakoniec zistiš, že si znovuzrodená ..........filip
(boj so Satanom je veľmi ťažký, dokáž sama sebe, že si dostatočne silná)
možno práve to ti chýba
za všetkým stoji príčina, bez vánku sa ani lístok na strome nepohne.....
treba ju hladať a bojovať proti nej, nebáť sa, lebo strach je sila Zla a Zlo je pánom pekla................filip
ano milosrdenstvo Ježiša Krista dokáže zázraky, kto ho má v srdci, bude zomierať s úsmevom na tvari, lebo vie, že ho čaká kráľovstvo nebeské........filip
zaujimave ale nemyslim si ze by to v tom väzilo
ano presne nic mi nepride vtipne a zaujimave ale ked to osttani ludia beru tak by som mala aj ja..nerobim si iluzie ze za to moze moja nadpriemerna inteligencia, ta by predsa nebola dovodom smutku, beznadejnych pocitov atd atd
takisto ako "Personal Identification Number" znamená "osobné identifikačné číslo", čiže "číslo PIN" je "osobné identifikačné číslo číslo", tak aj výraz "depresia" vo svojom skutočnom výraze znamená v podstate "chronická zlá nálada", čiže keď povieš "permanentná depresia" povedala si vlastne "permanentná chronická zlá nálada".
Hovorí sa tomu "RAS syndróm" - » en.wikipedia.org/wiki/RAS_syndro...
koniec jazykového okienka, a k veci: pokiaľ to trvá už niekoľko rokov, tak kašli na rady akýchkoľvek amatérov, nepýtaj sa v internetových diskusiách, a zájdi za psychológom. A ľudí čo ti kecajú podobné veci ako tuto zajkousko ignoruj, sú ako bludičky, lovia "stratené duše" a nechajú ich zablúdiť v spleti kvázyoptimistických bludov.
Zdenka
@jebozlesaaplani - 1. neblbni, budem namyslený, a tebe sa vysmejú že si niekoho pochválil
2. nič nerelatívne neexistuje
3. asi... ďakujem
...viem si predstaviť obrovské množstvo situácií v ktorých by mi toto niekto mohol povedať a bolo by to oprávnené.
Toto nie je jedna z nich. No čo už...